Quantcast

Nedavni sadržaj od Jannči

 1. Jannči

  Strucnjaci Kalgari Vs Toronto - Gde je bolje?

  Hvala ti, bokaruki :* Mi možda i grešimo jer ne tražimo pomoć (a onaj ko može da pomogne zapravo samo odmaže), ali na kraju krajeva, kako god bude, barem ćemo "kriviti" samo sebe.
 2. Jannči

  Strucnjaci Kalgari Vs Toronto - Gde je bolje?

  Bokaruki, ne znam, sve su manje šanse da ćemo se vratiti, na žalost. Za Express entry nemamo dovoljno poena, da bi našli posao tamo nemam ničiju pomoć a odavde ne uspevamo. Plašim se da ćemo u nekom momentu morati priznati sebi da nećemo uspeti, jbg.
 3. Jannči

  Strucnjaci Kalgari Vs Toronto - Gde je bolje?

  Meni se dopada klima u Kalgariju. Iako zima ume da bude jezivo hladna, suva je klima i nekako je to dosta podnošljivo. Nema onog smrzavanja kao npr u Beogradu gde je vlaga ogromna. Sunca ima skoro uvek, kada dune Chinook za čas se sav sneg istopi. Nisam dugo živela u Kalgariju, oko godinu dana...
 4. Jannči

  Kako poslati dokumenta u Beč? (Turisticka Viza Kanada)

  Odavno, još 2014. godine. Svašta se verovatno menjalo od tada.
 5. Jannči

  Uputstvo za ONLINE aplikaciju za Kanadsku TRV vizu

  Markonidis, tako smo i mi radili tj suprug pošto ja imam EU pasoš.
 6. Jannči

  Kako poslati dokumenta u Beč? (Turisticka Viza Kanada)

  Markonidis, nisam sigurna da može neko otići umesto tebe. Možeš ti lično predati u Beču a možeš i da pošalješ poštom (moj suprug je slao preko jedne agencije u Beogradu). Ali svakako proveri, nemoj me držati za reč.
 7. Jannči

  Kako dobiti kanadsku radnu dozvolu

  Znam dosta njih koji su tako uspeli da nađu posao ali to je bilo pre 2014. godine kada je u suštini moglo tako. Sada malo teže, pogotovo u Kalgariju (bila sam u Kalgariju, govorim iz iskustva).
 8. Jannči

  Express Entry / Expression of Interest Kanada

  Draw 8 february - 447 crs, 3664 invitation Do sada najniže.
 9. Jannči

  Zivot u Kanadi - pitanja i odgovori

  Selestija, najduže 6 meseci možete ostati ali možete produžiti boravak. Malo pre isteka aplicirate za produžetak i sačekate njihov odgovor.
 10. Jannči

  Kako dobiti kanadsku radnu dozvolu

  Markk, šta te interesuje? Sve informacije ćeš naći na sajtu www.cic.gc.ca
 11. Jannči

  IELTS -> pitanja i odgovori

  Naati, hvala na prenesenom iskustvu :) Da li neko polaže sad u februaru? Jedno pitanje, da li je dozvoljeno pisati po papirima na kojima je reading tekst? Ja sam navikla da podvlačim ključne reči tj rečenice jer tako mnogo bolje pamtim i biću u velikom problemu ako to na testu nije dozvoljeno :(
 12. Jannči

  Kako do Kanadske iseljeničke vize?

  Vranye, predlažem da prelistaš kanadski sajt za imigraciju www.cic.gc.ca gde ćeš naći sve odgovore. Tako ćeš biti najsigurniji.
 13. Jannči

  Zivot u Kanadi - pitanja i odgovori

  I ja bokaruki, i ja :) Dosadilo više ovako.
 14. Jannči

  Zivot u Kanadi - pitanja i odgovori

  Rekla bih da vam je odlično :) Da, Inglewood je prelep, meni se jako dopao. Ne znam šta da kažem, nadamo se da ćemo doći. Ja spremam ielts academic pa ću konkurisati na par koledža. Videćemo šta će biti od toga.
 15. Jannči

  Zivot u Kanadi - pitanja i odgovori

  Ja sam se šišala kod jedne hrvatice Anite, vidim da sada radi u Chattersu na Signal Hill-u. Lepo radi, ja imam kratku kosu i ne umeju svi da me ošišaju a ona je bila ok. Bokaruki, kako ste se uklopili, u kom ste delu grada? :)

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.