Quantcast
J
Reakcija
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Želim da me prihvatite u forum miastenije gravis jer me to interesira jer i sama sam bolesna od MG. Ako negdje grešim molim vas da mi objasnite da ispravim.
  Ne smeta mi ako me ne registrirate odmah, jer sam dobila mnoga informacija sa miastenija bloga. I u redu je ako postoji stroga procedura jer i nama je važno da svaka poruka ima razuman smisao. Za sve forumaše veliki pozdrav!
  Živim u malom gradiću gdje gotovo nitko ne zna s čim se susrećemo mi koji imamo ovu rijetku bolest. Zato i ja nisam dugo znala kako da se borim da mi bude bolje. Htjela sam napredovati ali grč koji sam imala na licu pravi mi je takav očaj i nesigurnost. Prije mjesec dana sam se operisala i nadam se da će biti bolje.
  Lijepo je imati s nekim podjeliti svoje probleme, strahove i tada se čovjek osjeća snažnije i sigurnije. Ovaj internet je bogom dan jer se ne moramo nikom pravdati, imaš svoju privatnost. Čitajući poruke na blogu miastenije gravis više sam doznala nego od same liječnice koja me liječi.
  Lijepo je imati s nekim podjeliti svoje probleme, strahove i tada se čovjek osjeća snažnije i sigurnije. Ovaj internet je bogom dan jer se ne moramo nikom pravdati, imaš svoju privatnost. Čitajući poruke na blogu miastenije gravis više sm doznala nego od same liječnice koja me liječi.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.