Quantcast

Nedavni sadržaj od Eschatologist

 1. Eschatologist

  Code Geass

  Novi serijal! Code Geass Side Story: Akito of the Ruined Nation. http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-04-22/code-geass-gaiden-bokoku-no-akito-project-announced Sumnjam da će se pojaviti stari likovi ali dobra stvar je to što se radnja odvija u 2017, kao kod kanona, pa ipak ima šansi.
 2. Eschatologist

  Anime Announcements

  Ovaj se na nekim sajtovima klasifikuje kao shounen-ai. Bolje bi im bilo.
 3. Eschatologist

  Dugometražna anime ostvarenja

  Meni je taj dio bio potpuni kliše. Izuzev možda toga što je eventualno ipak završila mrtva. Baš ti se ne da. ;)
 4. Eschatologist

  Dugometražna anime ostvarenja

  Priča i jeste obična, ali postoji poenta u vidu odnosa besmrtnosti i običnog života, kroz njega i Leilu što je u stvari samo jedna scena kada on dolazi na njen grob jer je sve do tada bio prikazivan kao neko ko je okej sa činjenicom da je besmrtan, ubica i sve što dolazi uz to, a ta scena ne...
 5. Eschatologist

  Dugometražna anime ostvarenja

  Vampire Hunter D: Bloodlust, takođe. Veoma fin kraj. I Ghost in the Shell: Innocence. Možda je malo hladan, ali to je osobeno za cyberpunk; animacija je jako dobra, s tim što je ovo parcijalno i CG. Ali tok radnje mi nije nešto posebno zanimljiv iako su zapalili su čitavu Ameriku i snimili...
 6. Eschatologist

  Horor / Najstrašnije Anime?

  Nisam, mada sam čula da je mnogo bolja od animea što me inače ne čudi jer adaptacije horora i cyberpunka uglavnom ništa ne valjaju. Na stranu Vampire Hunter D, jer je anime, u odnosu na trajanje ako ništa drugo, prevazišao original.
 7. Eschatologist

  Horor / Najstrašnije Anime?

  Faktički bilo šta može da upadne u kategoriju horora ako postoji određena količina nasilja i način na koje je ono prikazano, i Hellsingu to definitivno ne nedostaje. Međutim, horor, po svojoj pravoj definiciji, ima najrazvijeniju psihološku stranu, a to je nešto što nisam vidjela u njemu.
 8. Eschatologist

  Horor / Najstrašnije Anime?

  To je već pitanje ukusa.
 9. Eschatologist

  Horor / Najstrašnije Anime?

  Hellsing je više komedija nego što je horor. Sam graphic violence nije dovoljan za taj žanr.
 10. Eschatologist

  Code Geass

  S njim ništa. Samo ga sudbina ne voli. Ni fanovi. Bingo. Svi vole kad se Lelouch igra boga, niko kad Suzaku to radi? Novi likovi. A ako je iole povezano sa pravim CG-om, pretpostavljam da je ovo neka vrsta retrospektive; možda prati život CC još iz Edo perioda (jer je ona i tada bila živa)...
 11. Eschatologist

  Code Geass

  A zašto ga ne volite? Baš me zanima, iako je doduše očigledno, ali i dalje hoću da čujem od tebe.
 12. Eschatologist

  Code Geass

  Već vidim kako živi od stare slave.
 13. Eschatologist

  Code Geass

  Aha. Vidim da smo ti i ja polar opposites. Kad smo već kod toga, nema ni Lulua. Samo 2 čudne osobe koje... izgledaju kao on.
 14. Eschatologist

  Code Geass

  Pa ovo je manga... ...i to veoma ružna. Ako je Edo period, onda je ili prequel ili alternate universe. Art je užasan, CLAMP je bio mnogo bolji, i dođavola, nema Suzakua.
 15. Eschatologist

  Za srednjoskolce-Da li cete studirati ili raditi?

  Ni prirodne ne prolaze nešto bolje ali makar imaš više mogućnosti da nastaviš u inostranstvu jer nauka tamo odlično prolazi. A drugo, bolje promijeniti 3 fakulteta u toku 3 godine nego isfurati do kraja onaj koji ne voliš.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.