E

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Inace mi smo ti ok, Marta i ja :aha: imas u mom profilu 2 albuma sa njenim slikama :D
  Ne dojim je, nestalo mi mleko tj presusila sam :roll: Makica ima uzasne grcice, ali izgleda da sad popustaju, posto ih je imala od 7 dana sad jenjavaju ja se nadam... :aha:
  CMOK od nas... :zag:
  drugaro gde ste nestali?davno se nismo čuli..kako ste?šta se radi?...Gabriel i ja vam šaljemo veeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav..
  slatkiši gde ste vi nestali,nema vas nešto?...kako ste?...ja sam u strašnoj jurnjavi,pa samo na kratko da priupitam je li sve okej? ljubac...
  tek sad čitam tvoj odgovor,napisala si u svoj profil...uh,mašala,skupo...mi isto na gas,ali u svakoj prostoriji imamo peć na gas..
  cmok

  Zivimo u Beogradu, al u nasoj kuci, tako da nemamo centralno grejanje kao stanovi po zgradama...uveli smo radijatore al nije prosao gasovod tako da kupujemo boce sa gasom i tako se grejemo od kada su ovi minusi...pre toga su bile dovoljne klime a i jeftinije jer dve boce kostaju oko 5.500 dinara a ne traju ni nedelju dana...
  ma jok,sada je 1/3 NS oduzet gas negde rano u zoru...u staroj kući imamo 3 TM peći,pa sad razmišljamo da prenesemo 2 ovde,pa ćemo se zavući u 2 prostorije...ali opet ako danas ponovo krene gas ili do sutra,onda je to veliko cimanje,pošto moj brat treba da doveze kombi sa posla,pa onda treba pomoć jer su peći teške,oduzimaće mesto,a kad ovo prođe sve to treba i vratiti...nisam pametna,za sada je uključen kalorifer kod nas,i klima u sobi gde mi je deda,a u kuhinji TM peć,ali tu je dole laminat i pločice,znaš kako je to sa takvim malim detetom,hoće da sedi dole,puzi,pa malo hoda i tako,to u kuhinji ne može....stvarno nisam pametna...stalno slušam vesti,i pokušavam da konstatujem kako i za koliko vremena će se rešiti stanje...baš mi je ovo bzv,podseća me na bombardovanje...raspoloženje mi je u piiiiiiiiiiiiiiiiii....ljubim tebe i Ogija...ennna a u kom gradu vi živite?ako želiš reći naravno...
  eh drugari nadam se da ste vi bolje nego mi...ovaj problem sa gasom me ubija,celu kuću grejemo na gas...trenutno u našem delu grada još nisu odvrnuli,ali čekamo svakog časa...šta ćemo raditi, pojma nemam...izem ti život,i ruse,i ukrajince,i sve po spisku...sorry za ovu digresiju,ali stomak mi je u grču od juče....ljubimo tebe i Ogija..
  Ljubav i zdravlje, radost i srecu,
  stavljam sve u jednu vrecu.
  Saljem hitno jer vrlo je bitno.
  Sve zelje tvoje i najlepsi san,
  neka ti donese Badnji Dan.

  SREĆAN BOŽIĆ!!!!!!!!!:poklon:z:bv:
  Zenska, tebi i porodici zelimo Goran, Marta i ja SVEEEE NAJ NAJ!!! Da vam se ostvare sve zelje, svi snovi, da nam budete zivi, zdravi, cili, mili, puno ljubavi, para, da sve uvek dobro prodje, a da vas zlo zaobidje! :D :zurka: :vatromet: SRECNA NOVA!!! z:dm: z:bv: z:dd:
  SREĆNA NOVA GODINA TEBI I TVOJOJ PORODICI I NEKA SE OSTVARE SVE ŽELJE I SNOVI!ŽELIM VAM ZDRAVLJA,LJUBAVI,SREĆE I JOŠ LJUBAVI U 2009. GODINI!z:bv::ukras:
  Nama su rekli da mu se verovatno neko nakašljao direktno u lice,da je zarazno,da traje 7-15 dana,na kontrolu za 7 dana. Kapi acidi borici 3% 3 puta dnevno i pre spavanja neku mast hlora... na trepuške da ne dođe do slepljivanja u toku spavanja.I da,umivanje kamilicom 100 puta na dan. A i Nikola je bio bolestan pre toga. No bitno da nije ništa strašno.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top