Quantcast

Nedavni sadržaj od darcco

 1. D

  Tadiću ne izvinjavaj se u moje ime

  Izvini se ti nama što postojiš! Bićeš sutra majka i žena i ne daj bože da te snađe ono što je snašlo njih, njihove majke i žene. Stidi se!
 2. D

  KOJA JE NAJVECA SRPSKA PREDRASUDA???

  :evil:
 3. D

  Da li je Beograd karcinom Srbije i Srba?

  Alo, bre Srbine, ti si barem mogao da razumeš pitanje, pre nego što si nasrnuo u prepoznatljivom radikalskom maniru. Ovde je očigledno došlo do problema u komunikaciji, čovek je u formi alegorije postavio pitanje koje tvoj isprani mozak očigledno nije u stanju da razume. A da ti malo prošetaš do...
 4. D

  Šta kažete na otvaranje Fakulteta za strane jezike pri BK?

  BK univerzitet je nedavno osnovao Fakultet za strane jezike. U ponudi su: anglistika, germanistika, italijanistika, slavistika i još par grupa. Nema srpskog jezika, ni književnosti? Vredno pohvale ili pogrde?
 5. D

  Puna hala seksa

  Nemam načelno ništa protiv sajma erotike, ali mislim da se oko toga podigla prevelika halabuka. Kada kažem da nemam ništa protiv, to znači da, niti bi ga zabranjivao, niti ukidao. Mora i puk nečim da se zabavi. Srbijanska svakodnevica je postala krajnje degutantna: na sve strane gole pevaljke...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.