Дади

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • btw Džulijan i Morgenštern su iz "Devet prinčeva Ambera" Roberta Zelaznija, za slučaj da nisi čitao :rotf:
  Ovaj put me je sam pustio da se popnem.. dok ostatku krda nije prijalo što je njihov vođa dopustio tako nešto i počeo da zatvara krug oko nas.. Ono što se sledeće desilo ni u najgorim hororima nisam video, takav masakr, toliko krvi, zver je potpuno podivljala braneći i svoj, ali imam utisak pre svega moj život.. Pojam jedinstva čoveka i životinje za mene je tek tada postao jasan dok sam svojim oružjima ubijao jednog za drugim, zveri koji su bile previše sirove da shvate mudrost njihovog vođe.. Kada se sve završilo, leševi svuda.. i on i ja bili smo zadihani, krvavi.. okrenuli se i otišli odatle, ne okrenuvši se nijednom.. Nazvao sam ga Morgenštern, po Džulijanovom veličanstvenom konju koji je bio tri lakta viši od bilo kog drugog konja, sa očima mrtvačke boje..

  Nisi ga video kad si ulazio, parkiran je tu ispred pećine? :mrgreen:
  Zatrčao se i skočio, u tom trenutku leta koji je delovao kao minut sam samo zatvorio oči i izustio nečujnu molitvu Odinu, držeći koplje u jednoj a mač u drugoj ruci..Kada sam doskočio zver je podivljala ali sam znao tada da je moj, pokušavao je da me zbaci dugo dok se nije umirio, desetina minuta sigurno je prošla.. Ostali su samo stajali prestrašeni, koliko sam ja u tom stanju i toj zbrci mogao i da pogledao unaokolo po svetu koji se obrtao pred mojim očima.. Kada se umirio sišao sam, pomazio ga po njušci i ponudio mu nešto svoje hrane koju sam imao u rancu..
  Moj imao krila i predvodio je omanju vojsku veprova.. Izgledali su kao da su došli iz samog pakla :sad2:
  Svežih žena :lol: Ti ko vampir :lol:

  Zvao bi te da se useliš u neku pećinu blizu moje da razmenjujemo knjige, but that kinda defeats the purpose bežanja od čovečanstva.. Možda u neku pećinu sa druge strane planine, nađemo se s vremena na vreme da sednemo pored vatre, diskutujemo i prepričavamo jedan drugom kako smo golim rukama zadavili vepra.. pri čemu su naravno oba veći jedan od drugog :mrgreen:
  A jeli.. da nisi i ti možda razmišljao o tome da se povučeš u neku pećinu od ostatka čovečanstva sa dovoljno velikom zalihom knjiga za čitanje, gde bi ti i tvoja brada mogli da provedete večnost u razmišljanju? :lol:

  Ja jesam, a izgleda mi da se i ti spremaš za tako nešto
  smiley_emoticons_xd.gif
  Pa ja sam tako nešto i planirao, samo nijedna neće da mi bude saputnica na takvom životnom putu.. Sad prodajem priču da sam intelektualac, volim tehnologiju i tako to.. dok je ne upecam :lol:
  Što reče Šapel, muškarci žele dobre automobile. Ne zato što mi volimo dobre automobile, već zato što znaju da ih žene vole :rotf:
  Ja bi kupio dva mala, a jedan bih stavio malo iza drugog i tu bi mi bio špajz, ostava za baštenske alatke, drva i tako to :rumenko:
  Ogradim to kamenčićima i pobodem poštansko sanduče, kome treba kuća :lol:

  Snails have the right idea :aha:
  Ma pričaš sa osobom koja je ove zime sticajem okolnost dobila priliku da ode kod sestre u.. khm.. tropske krajeve :lol:
  Pre toga nisam bio na moru ravno deset godina, koja moja letovanja :lol:

  Ali da, definitivno je bolja solucija od plaćanja smeštaja i to.. Ja bi uzeo ipak onaj manji, ne može mnogo ljudi da mi se uvali ovo ono, a i manje para.. Mada možda i puknem 400 kinti više pa kupim dva ona mala :rotf:
  Jesi ti to mene čekao da se pojavim :flert: Ulogovao sam se par minuta pre nego što posla ono :lol:

  Kad sam video cenu onog prvog upitao sam se zašto mi šalješ to uopšte :rotf: Onda videh dimenzije.. Čoveče, onde mogu da stojim uspravno a da se ni ne grbim :rotf: A kao za 4 osobe je.. Mi smo se za prvi maj natrpali petorica u onaj najmanji najjeftiniji šator, u ovom možemo da se nas deset sabijemo :lol:

  Ovaj drugi neću ni da komentarišem
  Dimenzije predsoblja : ...
  Dimenzije dnevnog dela : ...
  Dimenzije dela za spavanje : ...

  :lol:
  Završila sam knjigu juče. Znam sve ovo što si mi napisao, slažem se s tvojim viđenjem. Valjda je čitao i neko pametniji od nas, pa neka komentariše. Ja ću da slušam/čitam i divim se.:zcepanje:
  Danas sam radila, i nosila sam za bus Dablince. Težak je i Džojs...:(
  Pitam se, da l' sam normalna da se ovolko mučim.:think:;)
  A baš *****ju :lol: Dvojica rekoše vidra yebote
  smiley_emoticons_xd.gif


  Al kako je ugasio onu
  - Orao
  - Ne može orao
  - Što?
  - Zato što je glupo i zato što svi to kažu

  :mrgreen:

  Kad smo kod tih ju tjub zajebanata, da ne bude da ti spamujem profil samo jednom replikom, jesi gledao Tobuscus-a?
  Ako nisi evo ti prvi njegov video koji sam ja gledao, počni od njega :lol:

  U ***** ti :eek: ovaj zadnji lik sa "the nice guy never wins".. Mislim da se 80% gledalaca taako ubedačilo nakon toga :rotf:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top