Quantcast
C
Reakcija
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Zaposlenoj koja je primljena kao pripravnik na odredjeno vreme, koja je na bolovanju, dostavljena joj je ponuda za zakljucenje aneksa ugovora o radu novog Zakona o zastiti od izlozenosti duvanskom dimu zabrani zlostavljanja na radu i u vezi sa radom,a sve u cilju boljeg i kvalitetnijeg izvrsavanja poslova i radnih zadataka kao i postovanja radne i tehnoloske discipline s obzirom na specificnosti delatnosti poslodavca. Zaposlena je pisanim putem obavestila da nece potpisati isti dok je na bolovanju zbog njenog zdravstvenog stanja,a da ce razmotriti potpisivanje posle zakljucenog bolovanja. Da li moze poslodavac dati otkaz ugovora o radu zbog nepotpisivanja aneksa zbog privremene sprecenosti za rad? Unapred zahvalna
    Pripravnik zaposlen na odredjeno vreme doslo je do smanjenja obima posla da li na osnovu toga moze da mu se da otkaz ugovora o radu? Na koji clan mogu da se pozovem? Unapred hvala.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.