Quantcast

Nedavni sadržaj od cane kurblax

 1. C

  Generalna diskusija, noviteti, nemačka vs japanska auto industrija i slično

  Možda nekog interesuje, mišljenje čoveka koji živi više od 25 godina u Americi, (profesionalni vozač kamiona), o automobilima koje Amerikanci najviše voze
 2. C

  MONTAZNE KUCE-iskustva

  Petar022 Montazne kuce,kao stambeni objekti, su buducnost u svetu izgradnje!!!! +100
 3. C

  Generalna diskusija, noviteti, nemačka vs japanska auto industrija i slično

  To,i auto nije uopšte star i nije mnogo prešo da bi mu pukla turbina, i hteo sam da kažem koliko je pouzdan VW, i to se baš desilo u stranu zemlju.
 4. C

  Generalna diskusija, noviteti, nemačka vs japanska auto industrija i slično

  Radio sam kod čoveka u firmi koji je kupio novu džetu 2012-te sa garancijom od dve godine. 2014-te ode u Grčku na more porodično i u Solun mu pukne turbina.500 evra ga koštala nova turbina sa rukom, a garancija mu istekla mesec dana pre toga.A što mu je napravio probleme, slabo je znao engleski...
 5. C

  Iskustva forumaša u vezi peći na čvrsto gorivo

  Da slučajno dimnjak ne uvlači negde falš vazduh, ili se možda zapušio ako je mali prečnik. Ako su drva vlažna od njih hoće da se stvara smola i da dođe do zapušenja u dimnjaku.
 6. C

  Pegla za veš - popravka,ali gde ?

  Ja sam baš skoro zamenio kabl na Rowenti. Stara dobra teška pegla.Mislio sam da je grejač ili termostat, ali na svu sreću kabl se negde prekinuo. A i dosta je stara.Kabl je sada prvi put zamenjen.
 7. C

  etazno grejanje na cvrsto gorivo

  Najbolje grejanje je kotao, zato što ima najveću iskoristivost i akumulator toplote koji skuplja toplotu koja bi izašla kroz dimnjak.Tako da noću kada legneš da spavaš kotao ne ložiš, a greješ se vodom iz akumulatora.Jeste malo skuplje za ulaganje ali se brzo isplati.
 8. C

  Iskustva forumaša u vezi peći na čvrsto gorivo

  Ruske zidane peći, pa kaljeve peći. Rade na istom principu samo su Ruske peći još teže od kaljevih i duže drže toplotu. Ove savremene "plekane" peći ložiš non stop, a toplota izlazi kroz dimnjak i kad prestaneš da ložiš kao da nisi ložio.

Top