Quantcast

Nedavni sadržaj od bubi

 1. B

  SAMO ZA DEVOJKE (GIRLS ONLY)

  Alkohol cini cuda.
 2. B

  U oblacima...

  O kakvoj bre ljubavi ti pricas - o ljubavi koja traje nedelju dana. SMESNO Niko ko ima malo mozga u glavi se ne bi upustio u nesto takvo. Sve je stvar samo-kontrole. Ne mozes da se zaljubis ukoliko to sebi sama nedozvolis.
 3. B

  U oblacima...

  Interesantna neka porodica. Nikad vam nije dosadno. Pusti sad muza neka opali sestru pa da vam svima bude lepo i na kraju cete imati sta deci da pricate za laku noc.
 4. B

  dali da je zovem??

  Niko ne voli nesto sto mu je lako dostupno. U ljudskoj prirodi je da nam se svidja nesto za sta se treba malo pomuciti. Ako citav zivot budes obletao oko nje ona ce to uvek da zloupotrebljava. Daj, pokazi malo svoj ponos, i ti valjda nesto vredis.
 5. B

  dali da je zovem??

  Nemoj da je zoves. pusti je malo da se pati. Devojke ne vole tipove koji se lome oko njih. Kad prodje neko vereme nazvace ona tebe i veruj mi da ce da bude neverovatno fina.
 6. B

  U oblacima...

  TAKO MLADA A VEC MADJARICA
 7. B

  Da li bi se kresnula za lovu?

  Joj Bensi, ti ocito ovde pred nama pokusavas malo da glumis neku postenu devojcicu. Mislim da se samo posecivanje foruma Ljubav i sex kosi sa tvojim moralnim nacelima.
 8. B

  Sadeness_Queen

  DAN KO STVOREN ZA POTENCIJALNE SAMOUBICE
 9. B

  Posle sexa ON te otkacio

  Ovde bre sve sami mazohisti. Ne mogu da razumem ljude koji mogu da se pale na one koji ih nepostuju. Bolesno
 10. B

  Da li bi se kresnula za lovu?

  Probaj u oglasima
 11. B

  Da li bi se kresnula za lovu?

  Lolita, nije zanimljivo kad sve sama nudis. Poenta je u tome da tebi neko nudi.
 12. B

  Da li bi se kresnula za lovu?

  Daj Jovana tolikima si dala za dzabe, vreme je da nekom i naplatis.
 13. B

  Sta nakon velike ljubavi

  Kad jednoj ljubavi dodje kraj slabici kukaju, energicni smesta pronadju novu ljubav a pametni su je vec dugo vremena imali u rezervi.
 14. B

  Sex na zabranjenom mestu? hmmmm....

  Probala sam na razlicitim javnim mestima i svaki put je bio na neki nacin poseban. Strah od toga da nebudes uhvacen dovodi do skoka adrenalina i sex je mnogo interesantniji.
 15. B

  u mraku ili...

  Potpun mrak je nesto sto ume da bude izuzetno uzbudljivo. Probala sam vezanih ociju i to je za mene bio jedno od najboljih iskustava. U tom trenutku se sva paznja usredsredjuje na culo dodira i mirisa. Fantasticno je i svakom bi savetovala da proba.

Top