boba_011

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ako vam odgovara cena od 550 din za 1kg reci te mi jos odakle ste i za kada bi vam trebalo najkasnije da se dostavi?
  To je cena za ocisceni ako bih ga ja cistio, 550 dinara za 1 kg (ne bitno za kolicinu). Max kolicina je 200 kg da se kupi sada jer se toliko dobije od 400 kg koliko ja imam trenutno kada se ocisti. Cena za ne ocisceni je 300 dinara ali onda bi morala cela kolicina da se kupi odjednom.
  koje draga?Na onoj beloj, bakarni detalji.Viltonov kalup, oni novi što ih ima 4 vrste(teme)-dugmići, barok, lišće...
  hvala, draga, ali strumfovi su kupljeni, samo da kazem i to u malome princu. Nema sanse da bi ih ja napravila, mozda jednog, ali 5 komada?! Uf.
  nadam se da cemo se uskoro videti,sredjivnje nije gotovo i nece biti skoro,posto ja tu malo komplikujem ne znam sta hocu,ali znam sta necu,ali tesim se da sam i sa kuhinjom rastezala pa je ispalo kako treba i kako sam zamisljala,juce je bio majstor da uzima mere za dnevnu sobu i predsoblje,posto sigurno ne zelim kupovne plakare u stanu,uostalom sta da ti pisem znas i sama kako to ume da se razvlaci...bitno mi je da mi funkcionisemo i da je sve ok...ljubim te i nadam se da se uskoro vidimo
  joooj bobo a meni se ne dopada sva mi je nekako monotona svuda zvezdice htela sam ja da promenim ali musterija zapela pa ne popusta:dash::dash:
  hocu obavezno...sl nedelje cu opet u jablanicu po materijal...taman pre nego sto mi Lada dodje i onda ti se javljam da se malo druzimo :)
  Hvala puno! Tacna je obložena u ukrasni papir i celofan, nije fondan. I ja bih voljela nabaviti tu boju, ali ne uspjevam.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top