Blogovi

Vazno obaveshtenje:blog na koji ste ypravo kliknyli je prepyn nebitnih informatzija za vas...slobodno ga preskochite...ynapred hvala =) 13.12.2007. =chetvrtak= i da doshao je i taj dan kada sy blagosloveni skratjeni chasovi pretvoreni y "normalne" cheterdesetpetominytne ;p blax...tako se i ja pretvori' danas y snoba koji je samo chekao da chyje,mojim yshima drago,shkolsko zvono za kraj nekog chasa... rsmo tzeo dan...zakasnila sam na chas like always i razredna me je za divno chydo bez zamerki pystila ynytra... engleski,istorija proshli sporo...odmor krkanje i doshla je hemijska labaratorija na red...i nije bilo loshe...mytjkali smo tamo 300 chydo po epryvetama...ochekivali smo da tje neshto da explodira medjytim bili smo yskratjeni te...
Sedam dana puta pet pa na sedmi. Lezish serash i tako to onda dodje sutradan. Ma kako kazeh super ali brate moze to i malo lakshe. RazbiJo se.... Lishce i kako ono u betonu prolazi ko kroz papir....a drvo smeta da vidish ispred crno od laka...suv. Radijator ima cev shto ide gore dole oko svih strana kao da je krechena kutja. Hahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahaha Ma nemam pojma shta hoce svi ti ljudi u glavi lom. Vidi ga...pocrneo kao da je odzacharche a debela usna ko Sombor. lizao sam prashinu tih dana..liza iza za a aha da ma ka-ta-va-ba-na-ma-ta-sa. Idem dugim putem po parketu po celom svetu na tapetu. Svi bi o parketu a u njemu lom. U jeeeee.... Mozesh ti i bolje udahni zivot lepshe je sa sportom. Droga je psa spasila policije...
Volela bih da neki ikonopisac kaze nesto o danasnjem ikonopisu eventualno zivopisu.I o tim skolama.Ja to trenutno radim ali sam na pocetku samo sa skolom i 6 meseci slikanja.Da li u danasnje vreme moze da se dostigne neka vrednost ikona kao nekada sto su to radili sjajni Rubljov ili slicni njemu?
Иди иди, несанице...
Sometimes I Feel Like Screaming While you were out... The message says You left a number And I tried to call But they wrote it down In a perfect spanish scrawl In a perfect spanish scrawl Yet again Im missing you King size bed (in a) hotel someplace I hear your name I see your face I see your face (the) back street dolls And the side door johnnies The wide eyed boys with their bags full of Money Back in the alley Going bang to the wall Tied to the tail Of a midnight crawl Heaven wouldnt be So high I know If the times gone by Hadnt been so low The best laid plans Come apart at the seams And shatter all my dreams Sometimes I feel like... Screaming Close my eyes Its times like this My head goes down And the only thing I know Is the...
Gledao sam na televiziji par puta izbor lica za evroviziju. Bilo je žalosno gledati glasanje našeg žirija sastavljen od ljubomornih voditeljki sa tijanićeve (t malo jer je on mali čovečuljak) navodno voditelja. Svojim glasanjem eliminisali su svaku potencijalnu voditeljku koja je vredela. Konkurencija u ovoj sredini je nepoželjna. Vazan je lajt motiv iz prošlih vremena- biram gore od mene da bi pokazao da ja vredim. Žalosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shta ste zadnje procitali? Sta se cita najvishe... Ja citam od kinga Mracnu Kulu ima 7 delova, stigla sam do 4 knjige drugi deo i neeeema je u biblioteci... Izdato... Pojescu se dok je taj neko ne vrati... A sta ako je uopste ne vrati? Hmmm... :confused:
Vidite kako coveka nekada uhvati neka melanholija, ali to je i karakter nasih ljudi, a narocito nas blizanaca da sve za sta se uhvatimo kratko traje, ali se bas napalimo na to...pokusacu da ovo sto duze traje, ali nikad nista ne obecavam...biti vojnik u vojsci (doduse civilnoj, u bolnici, apoteci) nije ni malo lako, od 7 do pola 3, pa te svi cimaju, pa te spustaju (posto studiram farmaciju (ostao mi jedan ispit do kraja...haha farmaceut u zacetku) radim bukvalno isti posao kao i svi, i posto su me svi zavoleli, ostali farmaceuti su mi zavidni, mada i plase se za posao, ukrascu im :) , toliko da mi cak prebacila da mogu cak i da potpisujem narkotiku, jer vec sve izdajem iako sam "samo vojnik"...malo komplikovano, ali neko ce vec...
Ближи се Божић, и ту си поред мене. У својој лепоти царица, па рука ка твом лицу сама иде. и пожелим да те дотирнем крај ватре на бадње вече али ми прсти кроз опсену пролазе… Будим се из сна без туге на срцу, да си и опсена, нашао бих начин да те пољубим…
U zivotu ne volim neopredeljene ljude. One neodlucne,koji imaju svoje misljenje ali se ne slazu sa njim. Oni deset puta mere ali usled svog tog merenja zaborave da preseku. Sto bi moj "guru" Balasevic rekao:"Nije to glava pismo ili jesmo ili nismo." Ali postoji dve stvari koje me jos vise nerviraju to su neopredeljene vremeneske prilike i selidbe. Prosli cetvrtak sam imao dobitnu kombinaciju za samoubistvo. Nekako sam prezalio sedmo mesto ispod crte na rang listi za studentski dom,prezalio sam i sto cu morati radikalno da menjam plan napada za narednu godinu. Ali me je selidba dotukla. Aca,moj cimer, se vec administrativno iselio i zamalo se nije piskio od srece sto se seli u "Aleksandra" (za Titove pionire ex-Lola). -Stole,ja...
Izasavsi toga jutra iz svoje posivele zgrade shvatila je da nesto mora da promeni...Posle ne prospavane noci i beskorisnih razmisljanja o tome gde stalno gresi,cvrsto je resila da ponovo postane ona stara ... Proslo je vec godinu dana a ona se i dalje osecala bespomocno. Bespomocno da se smeje i da uziva u salama drugih.Bespomocno da voli...Shvatila je da se lagano pretvara u senku one osobe koje je znala da zivi zivot i da svojom vedrom pojavom i neobuzdanim klinackim osmehom ljude oko sebe dovodi u kranje pozitivno stanje duha...Upoznala je nekog,posle dugo vremena,ko joj je samom svojom pojavom vracao dasak davno zaboravljenih leptirica u stomaku...Danas ce mu reci...Cak ni jutarnja guzva u gradskom prevozu nije uspela da joj skrene...
mislim da ces prepoznati odgovor na temu ne znam zasto zene cudi sto postoji neko drugaciji od njih!? zasto ocekuju da sve na ovom svetu bude podredjeno njima!? ok, slazem se, nezniji su pol i sve to... ali zasto devojka ne bi decku rekla "extra izgledas veceras" zasto devojka ne bi pozelela da se muskarac pored nje oseca drugacije i na taj nacin ga pridobije da prica o emocijama ili bilo cemu? milion zasto a ni jedno zato!? jedino me jos zanima zasto nas uopste pitaju za misljenje kada uvek urade kako one misle da treba! pored toga sve je vise devojaka koje gledaju dubinu dzepa a ne glave, to je neka druga tema ali i ona doprinosi tome da decko nikad ne zna zasto je neka devojka sa njim. i sta, treba da se otvori i prica o emocijama a...
Eto, jednog dana i meni se smuci da slusajuci druge kako pricaju o postenju ne zapocnem i ja neku pricu o mom postenju i o tome kako sam postao VOlonter ! Elem radim u jednoj drzavnoj instituciji kao volonter. Vecina vas je za ovaj izraz cula sa tv-a ili iz nekih serija gde humani likovi volontiraju za nikakve pare ne bi li ovom svetu doprineli sa malo svoje dobre volje. E pa jedan od tih sam i ja. Stim sto ja to ne radim iz humanih razloga vec zato sto su mi lepo "zapretili" iz Biroa za zaposljavanje da ukoliko ne prihvatim da volontiram izbacice me sa spiska nezaposlenih:idea: , izgubicu zdravstveno osiguranje itd, bla bla bla... Tako ja prihvatim taj koncept gde tvoja drzava brine o tvom postenju i tvom duhu solidarnosti i jednog...
A shto ja volim juuutro... Dobro, nisam ni spavala, ali evo vidi, vec je svanulo... Sad da je april, maj... Sunce bi stidljivo virkalo kroz moje prooozore... Ja bih se protegla u krevetu... mmm...ovako sunca nema, ja se protezem u stolici...(HEJ, kad smo kod kreveta, pa ja ga ni nemam! Upuceni znaju zasto, ma dobro, protegla bih se na duseku :) ) a guza mi je toliko utrnula da je stvaaaaaaarno, ali stvarno ne osecam :) Naaah... Nista to nije bitno... Jutro je... Sad, da imam muza (ju, ne daj boze..., ali za nekih 10 godina :roll: ) sedeli bismo u kuhinji, on bi pio kafu, ja caj, ali bih povremeno omirisala taj divni miris kafe (miris... ne i ukus... don cafe...hehe). Poooosto, nemam muza, pisem ovaj blog... Malo zabavljam neke, koji...
Kako me nerviraju sve ove gluposti oko Nove Godine... Ne postoji poznanik kojeg kad sretnem na ulici ne pita 'A gde si planirala za novaka?' A onda drugarica obavezno 'A jel imas isplanirano sta ces da obuces?' Ma da... Ja sam ti puna spiskova sta cu da radim, danas, sutra prekosutra... Nemam pojma gde cu za NG. I to me tako nervira kad kazem jer svi onda ucine ovo :-o i kazu 'Pa ostalo je jos samo dve nedelje'. Naaaah... Dobro da se ne lazemo i ja sam pre neke 3 godine bila u fazonu da planiram mesec dana unapred, sta cu obuci, sa kim cu ici, gde cu ici... Ali onda su se tu desili svi ti drugovi, hvala bogu na muskarcima, koji tako ne mare za sutra, jer danas je lep dan, hajde da uzivamo u njemu, sto da se nerviramo oko sutra... A kazu...
Znak ili kako (zamalo) spoznah Boga
Probudila me je plava svetlost. Izbijala je iz mojih grudiju i širila se svud po sobi koja je sada ličila na brod iz Zvezdanih staza. Bio sam zatečen...i u samo dvadesetak sekundi počele su da mi kroz glavu šibaju ovakve misli: „...Ja sam ceo život bio ateista, ali sam (sada je trenutak da to priznam) uvek negde ostavljao nekakvu mogućnost da se i meni, nekad, nekako možda desi - Čudo. Šta da ne? Mislim..ako već postoji, pa daj da ga vidim i ja.. Ili ne mora čudo, može i neki Znak..ili šta ja znam.. Uglavnom, da se desi neka božanska munja koja je uverljiva i posle koje ja neću biti isti. Mislim..kakve veze ima što sam godinama podjebavao i popove i crkvu i za uskrs govorio „Hristos vas kreše“ i lagao klince od sestre kako...
Tisina u zimsko jutro neka nova zora se radja Zelim da zapamtim lice deteta koji postaje covek A grobovi jos mirisu na cvece Danas sam videla staze u snegu Polaze nove kolone Lice od leda na nebu Predskazuje puteve Polaze nove kolone
Uznem jucheR novine ( dnevne ) i vidim da SAM svrstan u 4 najdarovitija pisca na prostoru EX YU .. dobro nisam se zachudiJo , znam ja Tko sam , al ipak godi , medju 4 najbolja , malo li je ? Srdjan Valjarevic je takoodjeR jedan od .. eto da vi se falim , a vi u red za autograme , je bi ga , skromno ;) minaquo imash prvenstvo prolaza ( u redu za autograme , mislim ) samo zato shto si putena , kontash ? ;))))) A eve ti i slika da loma trljash ( lupash ) peteljku , hihihihhi ;)
Pojavio se divan časopis za decu na našem tržištu. Predpostavljam da je neko gledao i crtać na RTS-2 letos.Trebalo bi da se opet emituje.Smejurija živa, već sam gledala isti u Rusiji prošlog leta.Rusi imaju svašta u vezi tih crtanih junaka.Napravili su baš pravi brend od toga.Tamo imaju da se kupe pored časopisa i ostalog pisanog materijala i igračke,itd.Ne mogu sa nijednim svetskim brendom igračaka da ga poredim.Smešariki su svakako posebni.Stvarno su crtana serija za celu porodicu! Evo jednog Zečića Smešarika!
Moj zivot je bleda senka,ogledalo drugih...Moj zivot je zivot drugog coveka,prazan...Stalno ga molim da ide od mene,nadje novo telo jer moja je dusa beskrajno tuzna...sam sam...Zivim samo unutar sebe a tako daleko...i bezim,bezim sto dalje da ne vidim nikog...na pusto mesto da umrem. Bol, ili mi se ucinilo,mozda sam samo hteo da zaboli,barem neki drhtaj,nagovestaj osecanja... Ipak sam se prevario,sve je to u meni zelja bez nade,vreme je za snove...san,dugacak san...
Moram ovo da napisem dok sam jos pod utiscima Bila sam veceras kod druga na nekoj cirki, zajebancija... Cak nas je lik iznenadio i spremio veceru... Luka je doneo gitaru i pojacalo tako da smo i pevali,vristali od smeha,pili i gledali 'Mrak film2' glupost ziva ali kad si nacirkan i kad si sa drustvom naaaaaaaaaah... Uglavnom dosla sam kuci, napisala par komentara na blogu i htela nesto na pogledam na telefon, kad telefona nema... Hmmm ovo mi se vec jednom bilo desilo, i da, bila sam pijana i digla sam citav pab na noge, dok nisam stavila ruku u neki skriveni dzep na jakni... Kakav blam zar ne? Tako da sad nisam htela da panicim... Obisla sam ceo stan, zvala se, prvo sam nazvala pogresan broj, hehe i optuzila neku zenu da mi je uzela...
J ebo te , odbeljim ovaj Milan , koji je nagruvo neku japansku K urawu , pa dosh'o u finale i razbio Bocu juniors .. EJ ! Bocu juniors .. nije boca bilo Tko , 4 prema 2 , i taj je beni Nesta je bash juche nasho da zabije gol ?! A poslednji gol je dao 86e , s jeseni negde ;) Ma nije mi zbog neste , nego chokolade nestLe , kojih bi kupio kamion od dobitka na kladionici da ga taj feminizirani nije zab'o , e j ebi ga , bedak bash .. minaquo delish stav .. ? ;)
Back