Blogovi

Наша прича почиње са двоје младих, заљубљених до ушију негде пред други светски рат. Није ни важно како су се и где упознали, ни њихова имена нису важна. Важно је само да је она волела њега и да је он волео њу. тада су времена била таква, да се љубав јавно показивала шетњом по корзоу, поподневним изласцима и држањима за руке. Како су се одиста волели, човек је често, готово сваки дан могао да их види како, држећи се за руке шетају корзоом покрај главне градске улице у којој су биле смештене све кафане са својим старинским баштама. Након што су се верили, а за то је требало скупити храброст, бар у то време, почели су и да излазе у те кафане. тако, можда сасвим случајно, некако их је запала песма “Тужна је недеља” да уде баш “њихова...
Na znam koliko su ljudi raspolozenji za laprdanje jedne dvadesetdvogodisnje studentkinje prava,koju trenutno more mnoge filozofske brige na zivotnoj raskrsnici, ali sam i ja odlucila da oformim svoju psihoterapiju na internetu i da lajem do mile volje;)Zelim da ovde pricam o svemu potpuno otvoreno,bez lazi,prevare,maski,bez sminke...samo vi ,ja i gola istina!!!! Bilo bi greota odmah zapoceti svoj blog sa muskarcima i muskim rodom,ali avaj...Trenutno su to aktuelnosti mojih vrsnjakinja,koje posle sati,dana,meseci provedenih nad knjigom spremajuci tone debilizama,pozele da se opuste u zagrljaju nekog sexy and zanimljivog baje koji ce upiti sve njene probleme kao sundjer:))))He,he,ali....bas sedim juce sa drugaricom na picu i zakljucujemo...
http://www.nspm.org.yu/koment_2007/2008_malbaski_b92.htm Политички живот Никола Малбашки Свилена "деведесетдвојка" и остале застицене врсте Кад смо били мали, надимак ''свилена буба'' давали смо онима који су за себе мислили да су другачији од осталих и да за њих важе другачија правила. Онима који се нису играли са осталом децом и онима који су, кад би се играли, били третирани другачије. ''Свилене бубе'' данашње Србије су, у сваком могућем замисливом контексту и смислу, Радио телевизија Б92 и већина невладиних организација које су финансиране са Запада. На њих ништа није применљиво, ни морал ни логика, а у највећем броју случајева, ни закони Републике Србије. Последњи ''бисери'' (или ''свила'') тако заштићених буба могли су се...
da li neko zna cd key za titan quest ili gde se moze videti, igrao sam igru i sa immortal throne ekspanziom pa kad sam opet hteo da je instaliram primetim ja da mi nema papirica sa cd kljucem ranije sam nekako nasao cd key na netu ali sad sat i po vremena trazim i nikako da nadjem :cry:
Na popločanoj obali Save - žena i pas. Govorim psu - odobrava mudro klimanjem glave... Sve je u meni vrištalo za spasenjem. Moja nemoć ima ime... Grlim psa - on ume da se raduje. Nepoznatom se najlakše kaže ono što boli.
Sigurno ste culi za klikove koji se placaju (po 1-2 cent uglavnom)... Ko je stalno na netu, moze odvojiti 6-7 minuta i kliktati reklamice (po 20-30 sekundi) i taloziti novce na svoj racun.. Znaci,uclanite se preko nekog od donjih linkova i kada se ulogujete idete na Surf Ads i klikcete na linkove.Otvara vam se novi prozor i u gornjem levom uglu odbrojava 30sec.Kada se pojavi oznaka dolara ili stiklirano,ugasite taj prozor pa na sledecu reklamu... Ko zeli pokusati, srecno,i evo par linkova: http://bux.to/?r=mladeninho (ovaj najposeceniji) http://www.classyclix.com/index.php?ref=mladeninho (od 1-3 centi na ovom) http://www.vipbux.com/register.php?r=mladeninho http://www.DailyClicks.biz/?r=mladeninho Ovim redom sam poredjao i najbolje...
Ne grli me,oko vrata mi je zica; Ne ljubi me jezik mi je zmija otrovnica, Ledja me bole od nozeva lice ogrubelo od pogleda poljubices me ili ne svejedno je Ne zelim da volim,nisam spreman ne zelim da ljubim,vremena nemam Ne zelim da imam patnju ja sam prvak sveta verovala ili ne svejedno je... Nisam je napisala ja,i ne znam ko je ali svejedno mrzim ga jer me je pretekao:)
Dokle ću još govoriti sebi :tako treba da bude,dokle ću iznova ranjaviti sebe iluzijama i snovima i koji je to način na koji čovek može da objasni sebi da je nešto prošlo da ne postoji ništa više da je kraj,i da li je to toliko teško shvatiti živeti dalje ,živeti s tim ,ne osvrtati se za prošlim, podići uspravno glavu i pomiriti se sa činjenicom da je sve izgubljeno ,jednostvno propušteno da nema nade da bude drugačije.Stotinu puta mogu obećati sebi ,mogu se zakleti: sutra,sutra ću uspeti,sve će proći,a onda sutra sve iz početka vraćam se starim zabludama ,željama i snovima,kao magični krug kome bi se vraćala ponovo i ponovo jer nemam ništa drugo čemu bi se vratila. Ja sam sklona fantazijama preterivanju i idealizovanju nekog bića...
P0sLe swake sekunde danashnjeg dana chujem razLichita mesta i nachine pr0sLawLjanja n0we g0dine... 0n0 sht0 mene zanima je gde ste WI bili, kak0 ste se pr0weLi , da Li wam NG u0pshte i nesht0 znaachi?:shock: P0drazumewa se pitanje gde cete za reprizu?:-) Swe najb0Lje..stay cooL8)
Interesantno...
Zanimljiv sajt za drusenje, blogove, postavljenje slika, video klipova... a pride ste za to placeni... Pogledajte, ima dosta nasih ljudi... Svi znate za myspace, onda facebook.... e pa ovaj sajt isto funkcionise samo sto na kraju vas placaju, sto gledate druge profile, slike... dovodite ljude i slicno... Probajte, mozda vam se svidi... link je http://r.yuwie.com/maktub8
neke male price
............... .............. Prica jednog plamicka Obidjem oko zgrade i udjem u lozionu stare vojne pekare. Stotinak listova, svojom rukom pisana pisma, slozena i ukoricena, bacim u razbuktalo zdrelo vatrene nemani. Halapljivo ih proguta nepovrat. Zurim u to bolno kvrcenje i lelujave plamene jezicke. Plavicasta svetlost stopi ljubavna slova sa uzarenom masom uglja. Bukte moji mladalacki zanosi, besane noci, poletni dani. Kulja secanje. Oduzima mi snagu, obliva vrelinom strasnom. Ne osecam ruke, noge, ne cujem, ne vidim, tlo ne dohvatam. Zgara moja prva ljubav. Zaborav prizivam. - Kakva je to teka? - prenu me glas vojnika. - Neka ,,teka,, - neveselo promrmljam. - Devojka ti pisala? - siri oci dobrocudna naivcina. -Ne, to sam...
О неким причама или НАЈСТАРИЈА ПРИЧА Нису све приче за причање. Или нису за тебе или нису да их ја причам. Мала је случајност ако смо се срели и Ти, и ја, и ова прича. Само да знаш, моја прича не поучава, не забавља и брзо се заборавља. Она је као жишка жара за почетак твоје ватре, на којој ћеш се сам грејати и другом искру давати. Ја ћу само из даљине гледати њено светло док моја ватра гори. Колико ће бити велика и топла, ни ја, ни ико други, нећемо знати. Можда се огрејеш, можда се опечеш. То ћеш само Ти знати о ватри свог живота. И кад искра скочи из твоје ватре исто тако ће други проћи. И какав си Ти човек, такве ће ватре за тобом остати. И приче о њеној светлости. >>>-------neni-(CH)--> Ја волим !!! А Ти ...
О СВЕТОЈ ЛИТУРГИЈИ ТЕБИ СЛУЖИТИ, ЦАРЕ СЛАВЕ Православљу се не учимо толико из теолошких приручника колико из Свете Литургије и живота. У овом тексту желимо да откријемо значење речи молитве коју свештеник чита за време Херувимске песме коју певамо на литургији. Ако се заиста уграђујемо у Литургију и наш живот постане света Литургија (што представља коначни циљ нашег постојања), тада измирујемо дуг љубави, који имамо према нашој браћи, било да су нам близу или далеко. Тада дајемо сведочанство Духа, или тачније, не спречавамо светлост Васкрсења да се рашири по целом свету, као сила живота и утехе. Достојно је и праведно Тебе певати... на сваком месту владавине Твоје... Увек. У свим приликама. У свим радостима, или несрећама; где...
Филм о Јудином Јеванђељу ненаучан и антихришћански 7. фебруар 2008 - 9:32 Ђакон Андреј Курајев, професор Духовне Академије из Москве Документарни филм о Јудином јеванђељу, који је ових дана приказан на Руској телевизији је ненаучан и антихришћански, а направили су га људи који не верују у Бога и мрзе Хришћанство - став је ђакона Андреја Курајева, професора Московске духовне академије. "Филм је и ненаучан и антихришћански. Ненаучан је зато што не пружа гледаоцима суштину гностичког мита," каже ђакон Андреј Курајев. Према његовом мишљењу, суштина легенде коју су измислили гностици, који су и творци Јудиног јеванђеља јесте радикални и митолошки антисемитизам јер оповргавају цео Стари Завет, Закон, а посебно су песимистички настројени...
Dajte ljudi,hajde da udomim Stefana (kuce)!!!Stvarno je mnogo da imam 3 psa,macku i papagaja u kuci...A Stefan je taaaako dobra kuuuuca...Sta fali da ga neko uzme...Lepo je imati kuce!!!
Misao o Bogu 1. Svako ce se sloziti da od veceg postoji manje, npr. da od veceg kamena postoji manji kamen. Savremena nauka nam nedvosmisleno dokazuje postojanje atoma, Cak postojanje i mnogo manjih cestica. Ali ako se i to zna ne postoji razlog za tvrdnju da Bog ne postoji. Hriscanski filosofi bi cak rekli da je postojanje atoma takodje dokaz Bozjeg prisustva jer i atom je neko morao da stvori. Ali krenimo na suprotnu stranu. Od tog istog kamena postoji veci kamen, od tog jos veci itd. Svaki kamen mora na necemu stajati. U ovom slucaju nije bitno da li je Zemlja ravna ploca koju kornjace nose na ledjima ili nebesko telo koje kruzi oko Sunca. U oba slucaja i najveci kamen stoji na Zemlji. Zemlja opet negde mora stajati, recimo da je to...
Ti - u čijoj se svakoj misli laž i prevara tuku a podlost, zavist i mržnja su ti ispod kože, stani. Imaš li prijatelja da ti pruži ruku? Ti - bezličan, što se takmičiš da što više kupiš, otmeš, stani, seti se - nekad si bio častan čovek i to da zaboraviš nesmeš. Ti - što se stidiš imena svog dede pa deci strana imena daješ, koji si prodao dostojanstvo i sve što se prodati može, koji, ako treba, i sam sebe izdaješ, stani, gledaj - jutro se čudi što ste ti i tebi slični zaboravili da budete ljudi. Ti ni ne vidiš da niko nikome nije brat i da je neki zao sat. Da je vreme laži i prevara, da tvoja deca u lažne svetove beže, svetove od plavog dima, uz šamar života da nema ljubavi da ih veže... Od užasa kakva im je istina žele da odu...
Švajsujem cigarete,klinac me davi:mad:,prava idila roditeljstva!Čak ni internet ne može da me orasploži,jer sam napipala izgleda nekog crva na silnim sajtovima za mlde mame!Fuj!
Impotencija iliti Oprosti mi pape
Posle brojnih neuspelih pregleda kod raznih doktora, očajni Mujo reši da ode i kod babe vračare ne bi li mu možda ona pomogla oko impotencije što ga je zadesila. "Ništa prostije, evo šta ćeš." reče mu ona : "Pođi do bilo kakvog izvora slane ili mineralne vode, te se rano jutrom, pre nego sunce iziđe umij tri puta tom vodom i onda kukurikni kao petao." Spremi se Mujo...ode do najbliže banje, ustade pre sunca, dođe do izvora...zahvati vode rukama i umije se , a onda tiho..kukuriknu jednom. Na površini, pojavi se par mehurića.. Kad to vide Mujo kukuriknu malo glasnije..i gle čuda, sva se voda zaklobuča od mehurova. Taman Mujo da kukurikne iz sve snage..kad iz zdenca izroni niko drugi do Žak Kusto, mlatnu Muju čekić-ajkulom po...
Iza nistavila ....
Oct 2 2007 Daleko negde iza nistavila paucine magla nas obavila izdanak raste sve jaci u daljinu nas povlaci magija carobna koja mnogima razum pomraci odzvanja... cuje se jeka vrisak i jauci u pustinju rado zalazimo tamo sve duge pronalazimo oci mi drugi svet imaju i vecni osmeh daruju ...
Back