Blogovi

Bio jednom jedan mali zmaj. Živeo je u kućici u šumi, potpuno indiferentan u odnosu na druge životinje, odvojen od njih velikom rekom. Jednog jutra se probudio i shvatio da je veoma usamljen. Odlučio je tog dana da će više da se druži sa ostalim životinjama u šumi, i da će da sklopi puno prijateljstava. Da bi u tome uspeo, po čitavoj šumi je polepio plakate o žurci koju organizuje. Na tu žurku mogli su da dodju sve životinje koje se operu, namirišu, lepo obuku i kulturno ponašaju. Svi koji budu ušli na žurku dobiće pregršt slatkiša, igračaka i vrednih nagrada. Došlo je mnogo životinja, i žurka je uspela. Nažalost nekoliko malih, siromašnih umiljatih životinjica nisu mogle da se srede, pa tako nisu ni pušteneda udju na žurku...
Moja priroda je raspevana.Muzička podloga se razlikuje od raspoloženja do raspoloženja,ali sve u svemu " lični M- urednik" nikada ne spava.Jutros sam se probudila sa tonovima jedne stare numere (prava muzička regresija ,rekli bi psihoanalitičari).Potražila sam je na internetu i pronašla! Jeeej! Subeći po vedrim tonovima biće ovo danas jedan lep dan.
Sta je zajednicko za kockare,alkoholicare,narkomane i one koji besumucno surfuju po internetu?Sta je ono sto ih privlaci da se odaju tome? Uverena sam da im znacajan deo onoga pruza cinjenica da oni tada postizu samozaborav. Samozaborav je prvo i najlakse resenje za koje se covek hvata kad je suocen sa odsustvom smisla svog zivota...
Htela bih da popijem poljupce sa tvojih usana, da se stopim sa tvojim carobnim pogledom! Htela bih se sklupcati u tvoj zagrljaj, i sa tobom poci za svojim snom! Toplinu tvog tela,da me greje, u nocima dugim,dok pahulje veju! Zelim tvoj dodir,usne na mom telu, poljupce tvoje da me greju! Htela bih bar da me se setis,ponekad ne moras cesto... Htela bih maleni deo tvog srca, tek da u njemu imam svoje mesto...
udaljavas se... sve mi je vise hladno... osecam stomakom svaku tvoju poruku u kojoj se povuces... Kliše priče tipa "zaslužujem bolje..." me bacaju u bedak... Želim samo tebe... Osećam jesen kako prelazi preko grana masline... Zeleni listovi koji se suše, skupljaju, uvijaju i padaju na zemlju... Venem, a svuda oko mene neizmerna raskoš prirode, mirisa, ljudi, proleće. Ništa me ne dodiruje. Tužan unutrašnji osećaj koji se produbljuje sa povećanjem daljine od tebe... samo praznina, samo jesen koja se uvlači sve više u srce. Skroz sam inficiran tobom, osećam te i srcem, i stomakom, i plućima, i sitnim dlakama na podlaktici koje se naježe svaki put kad se uzbudim...
PROČITAO SAM NEŠTO OSEBI,UKRATKO KROZ PAR DATUMA VIDIM SVOJU NESREĆU.PAMTITI TE DATUME TREBA,OBELEŽITI IH ,SETITI IH SE UVEK.DANAS NE STOJIM NIŠTA BOLJE.PRVO OSLOBODJEN,ZATIM OPET ZAROBLJEN.PROLEĆE JE BLIZU,A PATNJA JE TU.BEZVOLJAN SAM VIŠE NEGO IKAD SVE MI JE NEBITNO I NEJASNO.KUDA IĆI, A KUD STIĆI?:cry:
JA VOLIM ŽIVOT VOLIM BITI USPEŠAN NA ŠTO VIŠE POLJA U ŽIVOTU.ZATO ČESTO KAD SAM NA FAKSU ILI U KRAJU POLUDIM KAD VIDIM GOMILU DARKERA HIPIKA I OSTALIH ALTERNATIVACA ČIJE SU PRIČE ISPUNJENE KOJEKAKVIM NEPRAVDAMA,SVE IM JE SRANJE,SVE JE ŠIT.JA KAŽEM DA SU ONI GOMILA P....A I DA IH SVE TREBA POSLATI NA KUBU I DRUGA ALTERNATIVNA MESTA ZA ŽIVOT.:twisted:
"На документу украденом из запаљене америчке амбасаде у Београду пише да је Гафур Адили, лидер АНА, оперативац ЦИА са задатком да формира албанску армију Након недавних протеста против признавања независности Косова и паљења амбасаде САД у Београду, у Скопљу је обелодањен тајни документ у коме стоји да је Гафур Адили, лидер терористичке Албанске националне армије (АНА) оперативац ЦИА. Аутентичност документа, који је из зграде америчке амбасаде вероватно украо неки од демонстраната, још увек се проверава. Садржину документа са ознакама ЦИА, који је 22. маја 2003. године издала америчка амбасада у Београду, објавио је скопски лист “Вечер”. Редакција је “тајни папир”, електронским путем, добила од извесног Ивице Станковића. Поред...
e ovo je moj prvi blog i nemam pojima o cemu da pishem..nemam nikakvu ideju...jedino sto mi sad eto pada..mozda nesto osebi...pa ovako;ja voim rock i volim lepe i momke i to mi je nesto kao opsesija...te 2 stvari.e a posle toga druzenje i usamljenost(da se smenjuju onako po potrebi)zezanje,uzivanje,putovanja, knjige..ma mnogo toga...Najvise na svetu volim Ganse i spremna sam da dam zivot za njih..tolko za pocetak a ja svecano obecavam da ce sledeci moj blog biti mnooogo zanimljiviji:).Pozz
Pa posto je svega par dusa procitalo moje poslednje izlupetavanje na ovoj jadnoj krstarici koja trpi svakakva izdrdavanja,mislim da bih mogla da priustim sebi da jos malo zagadjujem tudje misli!:) Jednom je moja drugarica novinarka rekla "medjuljudski odnosi treba da budu nesto najprostije...mi ih komplikujemo svojim glupostima i otezavamo nebulozama"....mislim da je tu bila u pravu...koliko puta Vam se desilo da ne mozete da savladate svoj ponos? Da kazete ono sto ne mislite?Nadjite mi jedan dobar razlog zasto to radimo? Recimo primetila sam koliko ponekad povredjujemo ljude koje volimo,a trpimo one koji nam nista ne znace...E mi ljudi smo uskraceni za tu pamet koja nam je data;) Ta ista novinarka nikada nije imala recimo srece u...
:cry::cry:SVE JE PROPALO.BITI SAM TEŠKO JE,MAŠTA JE TU PROKLETSTVO.SAM U NOĆI BEZ ZVEZDA,IZGUBLJEN JA SAM.CEO ŽIVOT MI JE PUST I ISPUNJEN PATNJOM.VOLIM, A NE VOLIM,MRZIM,A NE MRZIM.PROPAST TO SAM JA,SMRT ME NEĆE,ŽIVOT ISTO,SAM SAM I PATIM,TELO MI TRULI,MOZAK OTUPLJUJE,VOLJE NEMAM.DAVNO SAM OTIŠAO,GDE,NE ZNAM.VIDIM TE U SNU ŽENO,OSEĆAM LJUBAV,ALI I OGROMNU BOL,ZAŠTO SI NESTALA,ILI ZAŠTO SI DOLAZILA U MOJ SAN?ŠTA SI MI HTELA POKAZATI?:cry:
''Njima je čvornovat i drven svaki trenutak života. I nezgode i ljubav. I crna kafa i pletivo. I oni sve redji izlasci u pozorište i bioskop. I svakodnevne jurnjave na tamo neki posao. Slušam iz druge sobe. Pa oni čak ne umeju prirodno ni da se svadjaju, nego se stalno ponavljaju kao da su pre toga napamet uvežbavali jedan te isti bes. I bojim se, na kraju, kad budu umirali, veštački će i vrištati, kao da su pre toga dugo nameštali usta i uvežbavali strah.'' Miroslav Antić Tako je ''čika Mika Antika'' video svoje roditelje. A kako ih mi vidimo danas? Da li je on bio i ostao u pravu???
... moje drvo masline je praktično rođeno sa crnim oblakom iznad sebe, od samog početka jedva da je na kratko osetilo toplotu jutarnjeg sunca, i sada dok se dan približava zenitu, i dalje isti oblak se nadvija iznad... ali da je samo jedan oblak bilo bi dobro. U međuvremenu su došle i druge dve oluje, provalile su kroz istočnu i južnu kapiju. Neizmerno se kajem, nisam dao svoj maksimum, nisam se do kraja protrudio da odem na istok i zapad, i pomognem kapijama da se održe, da izdrže, da ne klonu... možda je to bilo neizbežno, možda je u kamenu bilo zapisano da te oluje moraju doći, i tu nisam mogao ništa da uradim, ali ono što mene jede je što se nisam napregao do ivice snage, do poslednjeg daha, da dam svoj maksimum... magla kajanja mi...
RELIGIJA PUTOKAZ KA ISTINI ILI OPIJUM ZA MASE?PO MOM MIŠLJENJU EVIDENTNO JE DA SU LJUDI KROZ ISTORIJU VEROVALI U NEŠTO ŠTO JE IZNAD NJIH SAMIH.ALI DANAS U 21-OM VEKU VERA U BOGA I OSTALA NATPRIRODNA BIĆA I SILE SLABI.U BIVŠIM KOMUNISTIČKIM ZEMLJAMA NOVOPEČENI VERNICI NIČU KAO PEČURKE POSLE KIŠE,KOD NAS ISTA STVAR.UMRO TITO PA HAJDE SAD DA BUDEMO SRBI, HRVATI... MISLIM DA SU LJUDI DANAS ZABORAVILI NA SVE VRLINE KOJE SU OPISANE U UČENJIMA SVE TRI VELIKE VERE.NAJGORI JE ISLAMSKI FUNDAMENTALIZAM,KOD NAS TAJ PROKLETI ŠOVINIZAM PREMA RAZLIČITIMA.PONEKAD POMISLIM KOJI JE TO IDEAL,PONAŠANJE KOJE NAS TREBA UKLOPITI UTU GOMILU˝˝JEDNAKIH˝˝.:heart::heart:
RAZOČARAN SAM U BE92,ONI KOJI SU NEKAD PROPAGIRALI URBAN ŽIVOT, SADA ČISTO ZBOG ZARADE I PRIVLAČENJA GOMILE DEGENERIKA INAČE SLIČNIH SAMIM UKUĆANIMA,CEO DAN UMESTO DA PUSTE NEKI DOBAR FILM,BOMBARDUJU NAS TIM GLUPOSTIMA.SAMO ZBOG VELIKOG BRATA BACAO BIH MOLOTOVLJEVE KOKTELE NA NJIH.ČOVEČE OVO JE SUMRAK CIVILIZACIJE.SMRT VELIKOM BRATU!!!!:evil::twisted::twisted::twisted
KNJIGA NEMA VEZE SA FILMOM ILI BOLJE REČENOFILM SA KNJIGOM.DANIJEL KREJG JE STVARNO COOL U ULOZI BONDA.ŠTA VI O TOME MISLITE DRAGI MOJI:heart:
I'm Forever Blowing Bubbles
Hello there, Da li bi mogli da odgovorite na pitanje ''Koja je vaša omiljena pesma?''. Znači potrebno je izabrati jednu pesmu, pesmu koja vas opisuje, u kojoj se pronalazite, koju najčešće pevušite, jednostavno soundtrack za život... Dugo sam razmišljao na ovu temu i došao do zaključka da pesma koju najčešće pevusim, pesma koja me prati, koju pevam kad sam veseo, tužan, neraspoložen i najčešće kad sam pijan :D, je I'M FOREVER BLOWING BUBBLES Ta pesma je stvorena još daleke 1918 godine, do danas je doživela mnogo obrada i verzija, ali ovde govorim o jednoj ,meni najdražoj verziji, a to zvanična himna fudbalskog kluba WEST HAM UNITED (East End, London) Za potrebe kluba uzet je samo refren pesme koji se ponavlja par puta, i studijska...
Save me - Aimee Mann Jednom je jedno "IZVINI" rečeno na posredan način.Stigao je DVD plejer i film "Magnolija",da kaže sve što se nije moglo ili nije htelo reći ,kada je za to bilo vreme...
dva dela... dve suprotnosti... dva cilja koja cepaju na dva mikrokosmos... Zelja da po svaku cenu budem sa tobom, do kraja, do poslednjeg daha, zelja koja trenutno preovladava, ali me i gusi, hrani ljubomoru, i truje mi snove. I zelja da budem slobodan, da prekinem sve i samo se okrenem i odem, pa makar se ugusio od suza... Svaki novi dan, novo sunce, nova netrpeljivost izmedju dva dela, nagomilana snaga sabijena izmedju dve stene koje je krune. Munje koje sevaju u nagomilanom prostoru izmedju. Svaka munja prolazi pravo kroz srce, i ostavlja sprzenu rupu kroz koju duva hladan veter. Oluja u medjuprostoru ciji naleti krune prostor i vreme, i ostavljaju oziljke na snovima. Nada u sjaj sunca, koja se krije ispod sitnog izdrobljenog...
Tezi da budes srecan! Idi smireno kroz buku i užurbanost i seti se mira koji možeš naći u tišini. Koliko je moguće, budi u dobrim odnosima sa svim ljudima. Govori svoju istinu smireno i jasno i slušaj druge, čak i glupe i neuke; i oni imaju svoju priču. Izbegavaj bučne i nasilne osobe, one su teret duhu. Ako uporediš sebe s drugima, možeš postati ogorčen ili ponosan; jer će uvek biti većih i manjih od tebe. Raduj se svojim dostignućima i planovima. Održi zanos za svoj lični poziv, ma koliko on skroman bio; to je prvo blago u promenljivim vremenima Budi oprezan u svojim poslovima; jer svet je pun prevara, ali neka te to ne ometa da vidiš vrline koliko je ima. Mnogi ljudi teže za visokim idealima i svuda je život pun heroizma. Budi ono...
Preferans je posebna igra. U mojoj porodici se igra generacijama. Babe, dede, roditelji, brat, stricevi, itd. Vecina moje ekipe igra. Kao klinci smo merili neciju inteligenciju po tome da li igra pref ili ne. Glupo, naravno, ali svasta je potrebno za dobro igranje. Malo pameti, naravno, kombinatorika, osecaj za licitaciju. I dobri igraci. Nezgodno kod preferansa je sto se igra utroje. Ono standardno kucno posecivanje parova - pref odmah otpada. Igra je nepoznatog vremenskog trajanja. Sve zavisi od koliko bula (tzv.poena) pocnes, s kim igras, kako igras. Znaci, kad pocnes, ne zna se kad ce da se zavrsi. Moze da traje i par sati, ali moze i celu noc. Nekada smo bukvalno s partije isli u gimnaziju. A danas, imamo dane kad se okupljamo...
Back