Ko je sveCki shampion ? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

minaqva samo takva , ali ..

Ko je sveCki shampion ?

Oceni ovaj blog
J ebo te , odbeljim ovaj Milan , koji je nagruvo neku japansku K urawu , pa dosh'o u finale i razbio Bocu juniors .. EJ ! Bocu juniors .. nije boca bilo Tko , 4 prema 2 , i taj je beni Nesta je bash juche nasho da zabije gol ?! A poslednji gol je dao 86e , s jeseni negde ;) Ma nije mi zbog neste , nego chokolade nestLe , kojih bi kupio kamion od dobitka na kladionici da ga taj feminizirani nije zab'o , e j ebi ga , bedak bash ..
minaquo delish stav .. ? ;)

Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na Facebook Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na Google Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na My Yahoo! Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na Live Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na MySpace Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na Twitter Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na Digg Pošalji "Ko je sveCki shampion ?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Minaqua (avatar)
    8-) Ignore...
  2. Sashoni (avatar)
    Ma stavim ti bre ckura u stau ;) plavusha si , al dobra si za ckura , shto jes' jes , ISKREN SAM CHOVEK ! Ajd mozhda ti uchinim plezir pa se vidimo uskoro , nisi ti losha samo se ljutish na jen dva , nema potrebe , ka ram ove budale ovde a ti se primash ;) KUCAM NESHTO PA ONO ..vidimo se , chujemo se .. ramo se . Tko zna ..