Haos u Nisu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Jupiter7

Haos u Nisu

Oceni ovaj blog
Juce sam resio da posle visesatnog ucenja sebi priustim zasluzeni odmor. To mozda i nije bila dobra ideja. Uzimam novine, otvaram stranu nasumicno i vidim naslov "OPASNE PORUKE NA STRATISTU". Tema me je zainteresovala, pa sam resio da procitam clanak. I sta vidim? Novi ispadi neonacista u Nisu. Neonacisti su "ukrasili" najlepse spomenike svojim simbolima i parolama. Unakazeno je puno spomenika, a jedna agencija za zastitu ljudskih prava osudila ovaj cin. Slazem se sa njima. Ne bih nikoga da uvredim, ali zar nije pomalo debilno slediti nacisticke ideje u 21. veku- veku tolerancije. Nije mi jasno kako neko moze i dalje da se drzi tako zaostalih stavova i kako ljudi ne mogu da shvate da boja koze, nacionalnost i poreklo nije bitno... Zvucace kao klise, ali moram da kazem da treba da zivimo u miru i toleranciji jer ce nam zivot tako biti bolji. Prestanimo vec jednom da sledimo ljude koji su odavno mrtvi i pocnimo da zivimo svoj zivot.
Nemam vise vremena da se posvetim ovoj temi, ali mislim da je i ovo sasvim dovoljno da ljudima predocim sta se sve desava. Cekam komentare.

Pošalji "Haos u Nisu" na Facebook Pošalji "Haos u Nisu" na Google Pošalji "Haos u Nisu" na My Yahoo! Pošalji "Haos u Nisu" na Live Pošalji "Haos u Nisu" na MySpace Pošalji "Haos u Nisu" na Twitter Pošalji "Haos u Nisu" na Digg Pošalji "Haos u Nisu" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. parka (avatar)
  Ja mislim da tebe čeka svetla budućnost na B92
 2. likvidator(raul) (avatar)
  najinteresantnija kritika ksenofobije i rasizma koju sam ikad video je epizoda south park-a u kojoj kroz vremeplov dolaze amerikanci iz budućnosti. obavezno pogledati!
 3. Maktub (avatar)
  najinteresantnija kritika ksenofobije i rasizma koju sam ikad video je epizoda south park-a u kojoj kroz vremeplov dolaze amerikanci iz budućnosti. obavezno pogledati!
  KOja je to epizoda? iz kog serijala?