"DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..." - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Kućica za ptice

"DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."

Oceni ovaj blog
"Prvi put u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri, Đorđe Balašević će održati koncert u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici. Reč je o potpuno novoj varijanti nastupa Balaševića uz pratnju profesora Dujina na klaviru. Biće to svečano veče za 250 zvanica koje će imati sreću da budu prisutne ovom gala događaju. Koncert će biti održan u subotu, 22. decembra u 21 čas. VIP ulaznica može se nabaviti u agenciji..."

P.S." Nevolem..."

Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na Facebook Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na Google Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na My Yahoo! Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na Live Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na MySpace Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na Twitter Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na Digg Pošalji ""DŽole,DŽole ..." ili "Samo za VIP uši..."" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. guitarrr_babe (avatar)
  ebao ga vip.
  sad da se polomimo za te karte, jel?

  imao je rambo koncert na kone su se prodavale ulaznice po tri cene, ispravite me ako grešim, za siromašne, za bogate i za elitu (ove treće su najskuplje, ofkors).
  i džole je jedan od tih što ih je rambo ismevao, izgleda.
  ili je to samo novinar nalupao.

  mrzim kovanice "džetset" i "vip", posebno kada se upotrebljavaju u zemlji od 6mil stanovnika, i kad se najčešće odnose na seku aleksić, miškovića, brenu, velju ilića...
 2. Адриан (avatar)
  Da li imaš link koji vodi do vesti za taj koncert ili si samo čula za sve ovo?
 3. xiaoyu (avatar)
  Rambo jeste imao uaznice za siromašne, bogate i elitu, ali ti si sam određivao u koju grupu spadaš.

  Što se Đoke Balaševića tiče, na njegovim koncertima u Sava Centru u prvim redovima ne sede političari već fanovi koji su od ranih jutarnjih časova džedžili ispred biletarnice da bi kupili karte za gorepomenuta mesta. Ukoliko se karte za ovu manifestaciju prodaju i zaista želiš da budeš u tih 250 vip "zvanica" i ti se potrudi. A ako ih razgrabe (čitaj: budu podeljene) kojekakve Seke Peke i Brene, onda to više govori o Subotici nego o Đoki Balaševiću.

 4. guitarrr_babe (avatar)
  ne znam da li se skontasmo, ja sam totalno protiv seke, brene, vipa, a totalno za rambovu foru sa ulaznicama. zato što je ekstra ismejao idiote koji su skloni da se razvrstavaju po kategorijama na osnovu primanja.

  sve ostalo je ok, nego ja onako pljujem sve što mi padne na pamet , pa na koga padne
 5. miXed (avatar)
  zanimljivo
 6. crvene cipele (avatar)
  Da li imaš link koji vodi do vesti za taj koncert ili si samo čula za sve ovo?

  Objavljeno јuče u 16:49, autor: NG Junior

  Vest je bila objavljena na sajtu lokalne televizije www.yueco.co.yu.