Otisla ko ksenija vratila se xendza - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

minaqva samo takva , ali ..

Otisla ko ksenija vratila se xendza

Oceni ovaj blog
E sad videh kseniju pajchin i ..etE inspiracije
Dakle , gledam xendzu i mislim se "je li , je l ovo beshe ona mala shto je kevtjala iza korpulentnog dache ( visok oko 160cm) uvijajuci mu se iza djale i slihtajuci se ? Jeste jeeeee . Vidi malu dokle je dogurala ! I sve to booljom a bez mozga ! Glup li je narod koji joj dozvoli da otvori vrata booljom .. A onda provalim da se ovde vrata od estrade i medija inache otvaraju booljom , nikako glavom , ako greshim ispravite me .
Pricha neshto o milisavu , dechko joj valjda , pekinezer , ima ga i seka aleksic , to je ona glavata bosanka iz bjeeeeeljine , tu neko selo , loma dalje od brene , beki je zovu u velegradu , ***** li ga .. ko ce sve to da po'vata , a veliko im vime .. uvecano SAS plastiku .
Koja tzupi bude imala najgotivniji komentar chascavam je kubik silikona ! Poshten sam chovek , domatjin ;)

Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na Facebook Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na Google Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na My Yahoo! Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na Live Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na MySpace Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na Twitter Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na Digg Pošalji "Otisla ko ksenija vratila se xendza" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. likvidator(raul) (avatar)
    ti si neki težak čovek... baš težak...
  2. Sashoni (avatar)
    Mogutje druzhe , ALI TI SI , SIGURNO , GLUP chovek ;)