Je l to to ? Pilot projekat - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

minaqva samo takva , ali ..

Je l to to ? Pilot projekat

Oceni ovaj blog
Samo da vidim jesam zab'o .. i da li ce biti dostupan shirokoj chitalachkoj publici , moj .. blog , i sve shto leti sa tjilima mog .. CHAK i kad ti tzupi nanabije rog , znaj da srichesh rech na slog .. je l ide ovo u program , samo da znam ;)

Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na Facebook Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na Google Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na My Yahoo! Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na Live Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na MySpace Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na Twitter Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na Digg Pošalji "Je l to to ? Pilot projekat" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Sashoni (avatar)
  A ha , to je to .. valjda , sitan je sat , neshto sam neinventivan sada , minaqvo , ti se javi , opushteno da udruzhimo rad i sredstva ;) e da , lepo izgledash na ovoj sliDJi ako si to ti , i tako .. priusticu ti batlera i vozaTJa , malo li je ?
 2. guitarrr_babe (avatar)
  esi dobro?
 3. Sashoni (avatar)
  Hvala Bogu , nisam loshe , a kako si ti , i odkud ti ovdeNa , pri tom te niko nije zvao , gvirnula only ? Ok voajerko ..udji ..da ti ufuram .. od gitare vrat ;) u potpisu bassista ;)))))
 4. Sashoni (avatar)
  Mislim , jesi dobro " ajde jeeeee , budi loma kreativnija , pitaj neshto pametno , tipa "deTJko odakle si , u kom si zonu i sl stereotipi ako znash shta je to , naravno ;)
 5. guitarrr_babe (avatar)
  ja sam apsolutno nekreativna, jbg.
  malo ova promena vremena, ako znaš na šta mislim.
  nego što ti je tako glup naslov bloga?
 6. Sashoni (avatar)
  Glup naslov , il glup komentator? ;) Seko , tek sam se registrovao je l vidish , pa dok sam po'vatao , ko tebe shto vataju u busu kad je tesno .. Dakle dok sam po'vato kako to funkcionishe naslovio sam sa "Pilot projekat " ako znash shta to znachi , a ne znash jer da znash ne bi lupala takve gluposti , al ok , orposhteno ti je zbog vremena ;)
 7. guitarrr_babe (avatar)
  ae. srećan rad.
 8. Sashoni (avatar)
  Lepava , palim na kunt , pa ono , budi aktivna ,TJitaj , obrazuj se , ***** li ga , edukuj se ..a onda pishi shta hocesh , al mojne nevaspitano , u tvom kraju kultura je in ..nije teshko biti fin .. ;)))))
 9. Sashoni (avatar)
  Srecno i tebi , ako neshto zatreba tu si da pojasnish , ciao;)
 10. Sashoni (avatar)
  Kako da .. uteram .. .. sliDJu ovde ? Da vidite , brate , ko pishe ..
 11. Minaqua (avatar)
  Da ja sam na slici, hvala na komentaru za moj blog i sta da ti kazem... Ne mozemo da udruzimo rad a pogotovo ne sredstva (!)
  ako se ne slazemo u pisanju... Ali mozemo da se dogovorimo, recimo... nemoj da citas moje blogove Prosto...