Strast - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

DUNJA W

Strast

Oceni ovaj blog
StrastOsjećaj unutrašnjeg nemira. Osjećaj koji razdire razum. Osjećaj koji vodi instinkt. Požuda. Jednostavna volja za osjećajem dodira topline usana. Nema svjesnog upravljanja misli, nema predrasuda, nema ograničenja. Požuda.

Stvori se jedan trenutak u kojem se ne razmišlja o posljedicama. Postane tako stvaran i tako jak da pokrene vrelinu krvi u obraze. Stoji u tom vremenu koje ne postoji i čeka, čeka da ga neko ugrabi. Traži se jako, traži se uz žrtve i posljedice. Želi se ispuniti i prestati, ali samo na neko vrijeme… kratko vrijeme. Misli lebde visoko, visoko iznad želje vraćanja u stvarnost postojanosti tijela. Tijelo zna, tijelo uvijek zna što želi. Tijelo pokazuje kako želi i što mu je činiti. Krila su osjećaja jaka i vinu nas visoko, visoko iznad bilo koje granice sputavanja. Sretni smo, sretni u vlastitom obožavanju osjećaja strasti. Želimo ga dijeliti, brzo i bez razmišljanja. Želimo u tome osjećaju biti sami, ali opet zajedno. Zajedno s onim koji ga prihvaća, ali kako? Onako kako mi to osjećamo. Strast potom dobiva svoj smisao. Živi.Pogled je jak, prodoran. Stisak pokazuje vrelinu želje, želje tjelesnog ispunjenja kroz sastanak duša u jednom dahu ljubavi. Polako se uvlači u svaki poljubac tijela željnog htjenja. Požuda. Za neke razvratna misao ljubavi. Jednostavno, požuda. Želja misli pokreće vjeđe. Vjeđe se sklapaju i prepuštaju oku prekrasni ton boja osjećaja predanosti. Tijelo ne sluša misli, prepušta se toplini ruku, toplini poljubaca. Stanka. Stanka u vlastitom osjećaju prepuštenosti nesvjesnom gibanju tijela. Polako i nekontrolirano. Požuda.

Stigne poruka nošena mirisom kože. Uvlači se u nos. Ubrzano se diše. Želi se osjetiti pokret i želju drugoga tijela. Spojena, sretna i u trenu nepokretna. Vole se svemir i ljubav. Vole se. Postaje nepodnošljiva misao razdvajanja, želi se ostati zajedno taj trenutak, trenutak u kojem nema vremena. Sve je oko nas usporeno i magličasto. Postajemo svjesni naše ljubavi. Postajemo svjesni osjećaja koji nas vodi. Vodi nas daleko. Spremni smo taj trenutak reći i učiniti sve, samo da traje. Samo da traje.Biti voljen. Biti željen. Radoznalost u otkrivanju osjećaja strasti. Strast. Jako i kratko osjećanje oslobađanja vlastite nevoljenosti. Oslobađamo se svih sputanosti, postajemo potpuni, potpuni u odgovoru drugoga tijela. Tijelo koje nas želi i prihvaća. Sreća.
Opijenost odvajanja od svakodnevnice. Prekrasno odvajanje od toksičnih utjecaja svakodnevnice. Bitno je samo htjeti. Htjeti se prepustiti. Postajemo bespomoćni pred pogledom davanja ljubavi. Postajemo sami sebi razumljivi i voljeni. Našu ljubav prema sebi osjeća drugo tijelo i uživa, uživa u slobodi kretanja misli. Prepušta se, prepušta se zovu prirodnog pokretanja instinkta. Osjeća, osjeća da vrijedi i da je željno. Daje se.

Požuda. Kratko i jasno osjećanje ljubavi. Jednostavno je, samo se treba prepustiti. Prepustiti nekontroliranom osjećaju želje. Život je avantura.Kopirano sa neta...

Da li je zivot avantura kojoj se treba prepustiti spontano ili....

Pošalji "Strast" na Facebook Pošalji "Strast" na Google Pošalji "Strast" na My Yahoo! Pošalji "Strast" na Live Pošalji "Strast" na MySpace Pošalji "Strast" na Twitter Pošalji "Strast" na Digg Pošalji "Strast" na del.icio.us

Ažurirano 08.08.2009. u 13:15, autor: Borac za prava zivotinja

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. DUNJA W (avatar)
  Kako da prepravim naslov,potkralo mi se jedno slovo?
 2. DUNJA W (avatar)
 3. Slovenska (avatar)
  "...Postaje nepodnošljiva misao razdvajanja, želi se ostati zajedno taj trenutak, trenutak u kojem nema vremena. Sve je oko nas usporeno i magličasto. Postajemo svjesni naše ljubavi. Postajemo svjesni osjećaja koji nas vodi. Vodi nas daleko. Spremni smo taj trenutak reći i učiniti sve, samo da traje. Samo da traje...."

 4. bonamy72 (avatar)
  ......
  Ažurirano 02.10.2009. u 08:43, autor: bonamy72
 5. brodomonter (avatar)
  Rečeno je sve što treba reći. Svako dodatno kvazi filozofiranje na temu je suvišna upotreba reči, a ništa novije ili lepše rečeno.
 6. DUNJA W (avatar)
  Pomiluj mi usne svojim toplim dahom
  na uho mi sapci samo nezne reci
  ostavi nevidljivi trag na ocima mojim
  i svojom rukom lakom
  zamrsi moju kosu...

  Opij me uzdasima
  s mojih grudi ispij znoja rosu
  i voli me,voli strasno...

  Volim te ,zelim te
  trebam tvoje telo
  uzmi me,uzmi moje sne
  zelim samo da te ljubim vrelo...

  Ispijaj lagano kao dobro vino
  moja vrela sva
  Oseti moj ukus
  zaboravi sve sto je bilo nekad
  ali ne mozes me ispiti do dna...

  Znaj to je ljubav
  znaj to je strast
  divlja zelja tela
  potreba i spas...


  Bonamy,moja stara pesma sa bloga za tvoje lep komentar...
 7. DUNJA W (avatar)
  Slovenska,hvala...

  Brodomonter,hvala....
 8. SibirskiTigar (avatar)
  Voleti i prepustiti se pozudi do kraja i zeleti da nikad ne prestane.
  Odlican tekst
 9. gagili48 (avatar)
  Lep tekst o strasti, Isecret1983...
 10. bonamy72 (avatar)
  .......
  Ažurirano 02.10.2009. u 08:43, autor: bonamy72