Zaljubimetar - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Freiya

Zaljubimetar

Oceni ovaj blog
U poslednjih par dana stalno mi se mota po glavi kako svaki put pomislim da vise volim i da sam srecnija. Bilo bi fino kad bi postojao neki "srecometar", ili "volimetar" (mozda cak i "zaljubimetar), kojim bih mogla da izmerim kolicinu moje srece/ljubavi/zaljubljenosti i tako mogla da uporedjujem sa prethodnima. Ili bi mozda upravo to bila jedna od najgorih naprava?
Kako god, danas mi je po ko zna koji put proslo kroz glavu kako sam sad stvarno zaljubljena. Medjutim nisam li tako mislila i prethodnih zilion puta? I tek sad sam shvatila da ja ni ne znam kako sam se tad osecala. Odnosno, znam da sam bila zaljubljena i da sam volela, ali ne znam koliko. A i to znam samo na osnovu secanja na lepe i ruzne trenutke, a onda kad sam prestala da budem zaljubljena ili moja ljubav vise nije rasla nego je cak pocela da se smanjuje, vise nisam mogla da se setim kako je bilo na pocetku.
Mozda sam u jednom trenutku u proslosti volela i vise nego sad i mozda sam bila zaljubljenija nego sad, ali sad to ne znam.

Pošalji "Zaljubimetar" na Facebook Pošalji "Zaljubimetar" na Google Pošalji "Zaljubimetar" na My Yahoo! Pošalji "Zaljubimetar" na Live Pošalji "Zaljubimetar" na MySpace Pošalji "Zaljubimetar" na Twitter Pošalji "Zaljubimetar" na Digg Pošalji "Zaljubimetar" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Say it right (avatar)
    I ne treba da znas, ljubav je to