kažite mi,..vi koje ste duže,.. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

divilac

kažite mi,..vi koje ste duže,..

Oceni ovaj blog
...da li je tačno,...da su blogovi privatno vlasništvo,...i da nas ovde ne sme niko dirati,...?

Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na Facebook Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na Google Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na My Yahoo! Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na Live Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na MySpace Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na Twitter Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na Digg Pošalji "kažite mi,..vi koje ste duže,.." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. divilac (avatar)
  ...tek kad se u to uverim,...onda ću početi,...
 2. Slovenska (avatar)
  Ja nisam dugo ovde,ali mislim da su vlasnistvo Krstarice...Da li neko sme da nas dira? Sme...ako ih administratori ne uvere u suprotno,bar ja tako mislim.

  Pozdrav divilac.

 3. djurdja5 (avatar)
  Kako se autorsko pravo odražava na objavljivanje na Internetu

  Kada se sve ovo sabere, stvar je prilično jednostavna: kada objavite na Internetu sadržaj koji ste sami napravili (napisali, nacrtali, fotografisali ili bi kako drugačije), vi stičete autorsko pravo na to delo i vi ste jedini koji možete da odlučiti ko i na koji način to delo može koristiti, kao i da li će za korišćenje plaćati nadoknadu. Vrlo je važno da uz delo naznačite da ste vi autor. Ako na sajtu niste naveli posebne uslove za korišćenje dela, podrazumeva se da korišćenje nije dozvoljeno drugačije nego onako kako ste ga i gde ste ga vi objavili.

  Ako želite da u okviru sadržaja koji objavljujete na svom sajtu, uključite i neki sadržaj kome niste autor, morate obezbediti dozvolu od nosioca autorskog prava. Dozvola vam nije potrebna ako koristite odlomak (citat) iz tuđeg dela koji uključujete u svoj članak, ako uz njega naznačite autora i izvor odakle ste odlomak preuzeli. Ako ste na nekom sajtu našli samo odlomak koji je neko drugi upotrebio, a koji želite i vi da upotrebite, sledite vezu ka izvoru i odatle uzmite odlomak i navedite stvarni izvor.  Po novom pravilu, sve što napišemo je vlasništvo sajta i može ga iskoristiti u ma koje svrhe.
  Možemo pobrisati ali sve ostaje zabeleženo sačuvano. To je novina od prošle godine , pročitala na nekim sajtovima komentare. . .
 4. djurdja5 (avatar)
 5. divilac (avatar)
  ...Ljudi, šta vam je,...nisam ja mislio ukrasti blogove,..i ovde se sakriti!
 6. Slovenska (avatar)
  Citat Original postavio divilac
  ...Ljudi, šta vam je,...nisam ja mislio ukrasti blogove,..i ovde se sakriti!
  Dajem casnu ( pionirsku i svaku drugu ) rec da cu od sada cutati.

  Pozdrav
 7. Astrodita (avatar)
  Побратиме, не опуштај се превише, ускоро ће и твоја гуза да буде у њиховом власништву!
  Колико си често на Крсти, убрзо ће да ти наплаћују улазницу!
  Не секирај ми се, Астродита те у корак прати, па ће кад - тад да им врати... и скрати!
  Јао, што ме вучеш за језик...
  П.С. Пиши, пиши, понекад и обриши!