KAKO DA OSTANES MLAD - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

dexysrbija

KAKO DA OSTANES MLAD

Oceni ovaj blog
[FONT="Tahoma"]
Svi treba da procitamo ovaj tekst onoliko puta koliko je potrebno da njegov sadrzaj i znacenje postanu deo nas samih!
KAKO DA OSTANES MLAD

1. Probaj sve dva puta i voli to svaki put!
2. Druzi se samo sa prijateljima koji su veseli. Mrzovoljni ce te samo oneraspoloziti.(ne zaboravi ovo upozorenje, pogotovu ako si
i ti jedan od mrzovoljnih)
3. Uvek nauci nesto novo:Nauci nesto o kompjuterima, zanatima koji te interesuju, bastovanstvu o bilo cemu. Nikad ne dozvoli umu da besposlicari. Besposlen um je djavolova radionica, a djavolovo ime je Alzheimer!
4. Uzivaj u jednostavnim stvarima.
5. Smej se cesto i glasno. Smej se dok te ne zabole stomacni misici. I ako imas prijatelje koji te mogu lako zasmejati provedi sto vise vremena sa njima.
6. Tuzne stvari se dogadjaju: Izdrzi tugu i kreni dalje. Jedina osoba koja je sa tobom tokom celog tvog zivota si ti sam. Zato ZIVI dok si ziv.
7. Okruzi sebe sa onim sto volis. Sta god da je: tvoja familija, prijatelji, zivotinje, biljke, muzika, bilo koji hobi. Tvoj dom je tvoje utociste.
8. Cuvaj svoje zdravlje. Ako je dobro, neguj ga. Ako je nestabilno,poboljsaj ga. Ako ga sam ne mozes poboljsati, trazi pomoc.
9. Nikad ne idi na mesta gde ces naci osecaj krivice. Idi u prodavnicu, u drugi grad, drugu zemlju, ali nikad tamo gde ce te krivica muciti.
10. Iskoristi svaku priliku da kazes onima koje volis da ih volis.
11. Oprosti sada onima koji su te rastuzili, jer mozda neces imati jos jednu priliku za to.
Izgubljeno vreme moze ostati zauvek nepronadjeno!

POZzzzzzzzzzzzzzzz Dexy


[/FONT]

Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na Facebook Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na Google Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na My Yahoo! Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na Live Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na MySpace Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na Twitter Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na Digg Pošalji "KAKO DA OSTANES MLAD" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari