GUČA

v92315p0.jpg




O Guči ne treba pisati mnogo,sve se uglavnom zna. Onaj ko je voleo prošle godine ove će je voleti još više. Onaj ko je bio na saboru samo jednom poželece da se vrati.
Svega ima tamo a najviše raspoloženja,lepih devojaka i momaka,dobre muzike,svadbarskog kupusa i pečenja,piva i liciderskih srca,šajkača i pripitih Slovenaca, Amerikanaca i Švajcaraca...

Oni koji misle da je to seljačija neka svrate jednom iz čiste znatiželje samo na pola sata i onda ću da verujem u njihov negativni komentar.

Guča je kao poljubac strasne devojke, odmah poželiš da taj poljubac nikad ne prestane.
Guča i Exit su srpski brendovi voleli ih mi ili ne........


guca-v.jpg
 
Браво чичино! Права тема, нема шта! Ја сам сељачка душа без ког сабор у Гучи не мож да прође. Лежи у традицији! Још од великог праска па до данашњег дана мој деда Власта не заобилази сабор. Касније, кад сам мало ојачао и ја му се придружих. Ево и сликица мене са неког од сабора од пре две три године. Јес мало мутна...па извините деди већ неко време дрхте руке, немож бре људски ни цигару да припали. Што јес, јес чуло се за сабор на далеко, има и странаца, има и јапанаца! Ето ја упознао једног самураја, гледа у мене полуприпит и све показује прстом на себе: Yedemi Semusaka, каже и клима главом. Ма шта каже, мајку му јапанску? -Ништа га бре не разумем, а он се само цери и понавља Yedemi Semusaka, Yedemi Semusaka, Ја гледам у њега и блејим. Незнам шта да му одговорим. Од фруста подигнем криглу и искапим је. Обришем уста од пене па му се унесем у лице и раздерем се: јес'ти можда гладан? Он, се смеје и клима главом: Yes, yes, Yedemi Semusaka!

picture.php
 
KAD SE TRUBA CUJE IZ GUCE,znajte da TO SRBIN prica EPOPEJU.POSLUSAJTE JE DUSOM.

SVIRAJ TRUBO,SVIRALA ZADUGO
ZA VESELJE I ZA NISTA DRUGO!!!!!!!!

trubaci.gif
 
Poslednja izmena:

Back
Top