Брза вожња - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

he_who_brings_order

Брза вожња

Oceni ovaj blog


Oвде има веома, екстремних сцена, само да упозорим унапред.

Данас сам са прозора видео 2 аутомобила са два момка унутра, како "бесно" возе и ваљда се тркају једном малом прашњавом улицом. Ретко чему дајем дозволу да ме изнервира. Али од таквих ствари побесним!

Ово је веома поучан клип за возаче, пешаке, и све који учествују у саобраћају, посебно за оне који верују да ће брзом вожњом стићи негде "на време".

То данас није први пут да видим тако нешто. То је ужасно, посебно кад отворите новине и видите све те трагичне случајеве на нашим путевима и улицама.

Тако, да, ма шта било, и на ма који догађај да касните, молим вас да возите спорије, пажљиво и како је прописано.

Pošalji "Брза вожња" na Facebook Pošalji "Брза вожња" na Google Pošalji "Брза вожња" na My Yahoo! Pošalji "Брза вожња" na Live Pošalji "Брза вожња" na MySpace Pošalji "Брза вожња" na Twitter Pošalji "Брза вожња" na Digg Pošalji "Брза вожња" na del.icio.us

Ažurirano 22.07.2009. u 20:29, autor: he_who_brings_order

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. duska.vodolija (avatar)
    Nijesam mogla da odolim , o tome ja pricam."Ne brze od zivota"Iz mojeg dvorista svakog dana po nekoliko puta izadju bar troje kola ,ide se na posao ide se za raznim potrebama, samo ja pratim i pricam .
    Polako sine ...I onda sam "biserka"a ja samo hocu da ih sacuvam te psihicke sekunde koja moze da im promijeni zivot iz korijena .Zato vozite polako da stignete gdje ste krenuli zivi i zdravi.