McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Moreplovka....

McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom

Oceni ovaj blog
McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom

business.hr

Lanac restorana brze hrane McDonald's osumnjičen je da je u Tokiju prodavao hranu kojoj je istekao rok trajanja, objavili su mediji u utorak.

Zbog toga su deonice te firme u utorak sun pale čak 2,4 posto. McDonald's Holdings Co. objavio je da četiri restorana u Tokiju nisu vodila računa o roku valjanosti triju vrsta salata, piše list Jiji Press.

Japanska ispostava koja njima upravlja nije objavila tu informaciju ranije jer nisu prekršena pravila o zdravstvenoj ispravnosti hrane, kao ni drugi zakoni, rekao je zastupnik forme.

Salate se moraju prodati u roku 12 sati od proizvodnje, no u poslovnicama McDonald'sa zamenili su etikete na neprodanim salatama i prodali ih dan nakon isteka roka.

Firma je pokrenula istragu i o tome jesu li neka pića McShakea i proizvodi od jogurta također prodavani nakon isteka roka upotrebe.

Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na Facebook Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na Google Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na My Yahoo! Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na Live Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na MySpace Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na Twitter Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na Digg Pošalji "McDonald’s prodavao hranu s isteklim rokom" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Ianthe (avatar)
  Super. Gde sad da jedem? Mislim, s najmanjom verovatnoćom za trovanje?
 2. Moreplovka.... (avatar)
  Pa najbolje kuci...:(
 3. Iron Lord (avatar)
  [img]http://img218.imageshack.us/img218/1243/iron1gm1.gif[/img]
  Nikad nisam ručao u Tokiju