O2 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

djurdja5

O2

Oceni ovaj blog
Ljubav je naj dragocenija emocija. Ljubav nosi sa sobom snažni motiv; potrebu, težnju, strast, čija je osnovna odlika velika naklonost prema nekom i nečem.
Ljubav prema drugoj osobi uključuje osećanje nežne privrženosti, zaokupljenost njenom ličnošću, zainteresovanost za njene potrebe, želje i misli, nesebičnu brigu za njenu sreću i veliku želju da odnosi budu što skladniji i prisniji. Ako je ljubav obostrana uzajamna, briga jedno o drugom je san kome svi težimo.
Pokušavam da se setim neke harmonične ljubavi; Kao student videla sam dvoje starih belih kosa kako se jesenjim stazama parka zaneseno šetaju i jedno drugom osmehuju. Upoznala sam dvoje mladih brigama rastrganim, kako se jednim dodirom s brigama odeljuju. Planinareći videla sam ljubav, dvoje starih kilometrima do naj bližeg sela udaljenih. Skladno žive reč ljubavi se ne izgovara ali iz svakog pogleda i svake reči ona se zlaćano širi.
Mislim da ljubavi koje traju nemaju potrebu za pričom, za opevanjem. Sama Ljubav je pesma i divna priča, ljubavj je trajanje i trenutno življenje!
Peva se o velikim izgubljenim ljubavima, o ne uzvraćenim, o žestokim intezivnim, snagom sagorelih, u strasti razvejani, peva se o onim ljubavima koje su ne nadano jedno od dvoje ostavile ...O ljubavi koje su silom, tragičnim gubitkom partnera ....


Đurđa

Pošalji "O2" na Facebook Pošalji "O2" na Google Pošalji "O2" na My Yahoo! Pošalji "O2" na Live Pošalji "O2" na MySpace Pošalji "O2" na Twitter Pošalji "O2" na Digg Pošalji "O2" na del.icio.us

Komentari

 1. SibirskiTigar (avatar)
  "Vatra opece kad se u nju dirne
  a ljubav oprzi i iz daleka"
  JD
 2. збуњен (avatar)
  Mladji imaju hiljadu zelja, stariji samo jednu...sta i da bude, samo neka bude dobro
 3. DUNJA W (avatar)
  Ljubav,zacin zivota....Lepo Djurdja....
 4. djurdja5 (avatar)
  Citat Original postavio lsecret1983
  Ljubav,zacin zivota....Lepo Djurdja....

 5. pely (avatar)
  ljubav ...da ljubav