O1 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

djurdja5

O1

Oceni ovaj blog
. . razmišljanje o velikim ljubavima
Zašto velike ljubavi za sobom ostavljaju tugu, žal, završavaju tragično a pamte se večno:

Na našoj planeti Zemlji na ovom svetu važi zakon harmonije i sklada. Svako izlaženje iz harmonije traži svoju "protiv težu" da bi opet bila uspostavljena harmonija.

Velike ljubavi odišu snagom, lepotom, dobrotom, energijom i sposobnošću prožimanja sa svim bićima i stvarima u univerzumu .
Sve to prati zanos, ushićenje, euforiju ne samo blaženih, ljubavlju darovanih, vrtlog lepote dotiče okolinu pomera je , njiše. Silina i lepota, zanos, talasi emocija objedinjenih dvoje prožetih ljubavlju i okoline pojačavaju taj mali svemir eksplozije života...kada se dosegne kritična tačka van ravnoteže dolazi do poniranja ka svojoj suprotnosti;
osmeh u suzu,
radost u tugu, istom žestinom, snagom suprotnosti svoje...

Ljubav rođena, iskrom zapaljena, kao nevidljiv pokrivač; spremne oživljuje i ljubavlju daruje...
Ljubav je tajanstvena i večna
jednom nastala nikada ne nestaje osim;
ukoliko se ne ubija,
ako je se ne odiče,
ako se ne poništava i ignoriše
ona umire samo kada se u nju ne veruje.

Nekad nas život zanese i ne prepoznamo ljubav na rođenju ...Nekada je previdimo, nekada je omalovažimo na nju ne pazimo, ne poštujemo je, ne slavimo je , ne zahvalno zaboravljamo krhost, tananost njenog postojanja.

Pošalji "O1" na Facebook Pošalji "O1" na Google Pošalji "O1" na My Yahoo! Pošalji "O1" na Live Pošalji "O1" na MySpace Pošalji "O1" na Twitter Pošalji "O1" na Digg Pošalji "O1" na del.icio.us

Komentari

  1. збуњен (avatar)
  2. djurdja5 (avatar)
    Citat Original postavio збуњен
    Hvala.