AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

nina_lion

AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma

Oceni ovaj blog
Pitanje se odnosilo na Visa Wiver program i ostanak preko istog. Nadam se da cu ovim da razresim zablidu i nesporazum.

Citat Original postavio nina_lion Pogledaj poruku
Ukoliko samo pogledas na Wikipedia ili bilo gde drugde videces da ovo nema smisla jer je ovo travel visa, a ne viza koja ti omogucava da ostanes u US duze od 90dana. Za pocetak pogledaj link http://en.wikipedia.org/wiki/Visa_Waiver_Program da saznas vise sta je ova viza uopste.

Citiram:
"The Visa Waiver Program (VWP) is a program of the United States Government which allows citizens of specific countries to travel to the United States for tourism or business for up to 90 days without having to obtain a visa. All countries participating in the program are high-income economies with a high HDI and are regarded as developed countries."

Ne samo da se ne kvalifikujes za ovu vizu, nego cak ne dolazis iz jedne od "specific countries" koje imaju pravo na ovu vizu.

Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na Facebook Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na Google Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na My Yahoo! Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na Live Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na MySpace Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na Twitter Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na Digg Pošalji "AU PAIR u USA- Neki odgovori i pitanja sa Krstinog foruma" na del.icio.us

Ažurirano 29.06.2009. u 21:29, autor: nina_lion

Kategorije
Au pair blog

Komentari