KREK - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

* * * * * nl

KREK

Oceni ovaj blog
Прича говори о две жабе које су у групи жаба пролазиле кроз мрачну шуму. У једном тренутку су упале у дубоку јаму. Друге жабе су се окупиле око јаме чим су виделе колико је јама дубока и како је тешко из ње изаћи, почеле су да довикују панично очајавајући јер су видели опасност и да су несретне жабе у безизлазној ситуацији и да им нема спаса. Жабе су се свом снагом бориле и покушавале да искоче из јаме. Време је тако пролазило. Жабе око јаме су довикивале онима у јами да је узалудно и да неће моћи ту дубину да савладају а ове у јами су се и даље трудиле..
Након извесног времена једна од жаба у јами је одустала… престала је да се бори и – угинула. Друга је наставила да скаче да би се спасла. И у једном мало јачем одскоку, упсела је да искочи из јаме.
Тада су се жабе окупиле око ње и радујући се крекетале расправљајући како је невероватно да је успела. Питале су је како је успела. Сретна она им је захвалила на подршци да је успела захваљујући њиховим бодрењем. Све их је збунила и питали су је да ли је она чула њихово дозивање а нарочито поруке?

„Не, нисам ништа чула… ја сам глува”„ – одговорила им је жабица и објаснила да је она све време мислила да је оне бодре и то јој је дало снагу да издржи.
Речи подршке су снага и моћ да се превазиђу падови, опасности и исправе грешке на животном путу. . .

Pošalji "KREK" na Facebook Pošalji "KREK" na Google Pošalji "KREK" na My Yahoo! Pošalji "KREK" na Live Pošalji "KREK" na MySpace Pošalji "KREK" na Twitter Pošalji "KREK" na Digg Pošalji "KREK" na del.icio.us

Komentari

 1. red riding hood (avatar)
  bravo!!!Sjajna prica i jako mi se dopada njena poruka.
 2. pely (avatar)
  Поучна прича, слушјте оне који верују у вас, осталим се насмешите...
 3. red riding hood (avatar)
  ostalima se nasmesite i isplezite im se hahahhahahahahahahahaha
 4. gagili48 (avatar)
  Kao i uvek, divna pouka od tebe pely...
 5. pely (avatar)
  Izvor: nepoznat autor, net
  Dopala mi se veoma. Ima još nekoliko varijacija na istu temu sa sličnim porukama... kaaada ih nađem povezaću ih sa KREK kre

 6. pely (avatar)
  &ljubic bejbic

  pleženje poništava osmeh, da se zadržimo na osmehu...
 7. djurdja5 (avatar)
  Lepa prica!
 8. red riding hood (avatar)
  evo ga uspelo je...superiska...
 9. pely (avatar)
  Uf jedva