idelani muž - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

* * * * * nl

idelani muž

Oceni ovaj blog
Bio sam srecan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju smo odlucili da se vencamo... Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me je vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra. Moja buduca surjakinja ima oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i duboke dekoltee. Redovno sam video njeno donje rublje kad sam u njenoj blizini. Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako otkrivala u blizini drugih. Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i proverim pozivnice za vencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvek zelela, a ja cu uskoro biti ozenjen. Rekla je da prema meni gaji osecanja koja ne zeli i ne moze pobediti. Rekla je da zeli da vodi ljubav sa mnom bar jedanput pre nego se
ozenim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom soku, nisam mogao progovoriti ni reci. Rekla je: - "Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me." Ukocio sam se. Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice skinula je svoje gacice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce. Pojurio sam pravo do mog automobila.

U tom trenutku primetih mog buduceg tasta i zarucnicu kako trce prema meni. Zagrlila me i poljubila i rekla: - "Mili moj znala sam da si izuzetan.
A moj tast je dodao: - "Ovaj mali test me uverio da dajem svoju kcer u prave ruke. Cestitam mladicu. Dobro dosao u porodicu."


Pouka ove price je:
"Uvek drzite kondome u automobilu."

Pošalji "idelani muž" na Facebook Pošalji "idelani muž" na Google Pošalji "idelani muž" na My Yahoo! Pošalji "idelani muž" na Live Pošalji "idelani muž" na MySpace Pošalji "idelani muž" na Twitter Pošalji "idelani muž" na Digg Pošalji "idelani muž" na del.icio.us

Ažurirano 25.06.2009. u 00:32, autor: pely

Kategorije
osmeh smeh šala vic ...

Komentari

 1. Bel á Ra da (avatar)
  еј човече, ако се не осветиш
  остаћеш мајмун до века!
 2. pely (avatar)
 3. Neponovljiva Gracija (avatar)
  Sjajna prica
 4. pely (avatar)
  I mene je do suza nasmejala, hahahaha