Šta čini naš život... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

* * * * * nl

Šta čini naš život...

Oceni ovaj blog
Šta čini naš život.
Da počnem od prve to je ljubav,
srednje šala
ili zadnje strah

Aj od šale da počnem.
Šale se dele na: slane, ne slane , bezazlene.
Slane šale su one koje nastaju pri neočekivanim obrtima situacija i kao takva izaziva smeh zdrav do suza smejalica, dugo se pamti i izaziva osećanje opuštenosti i uvek donosi dobra.Pomagač je u prelomnim trnucima brige i očaja, straha i sumnje, podizanje iz be-daka. Preporučije se , kao preventiva za preko stotinu bolesti i putokaz je ka životu radosti, spremnosti, uživanja, voljenja, trajanja u zdravlju.

Ne-slana šala su cveće zla, imaju za cilj da opomenu, skrene pažnju, ugrozi, izazove bol, osvetu, izrazi prezir, povredi, ujede, koleva je novorođene ne trpeljivost, šteta.

Bezazlene šale su tu da se nešto dešava, kada se nema šta reći, kada se probija led , pa kao pod plaštom šale poziv na empatiju, simpatiju, naklonost .

Podela

Pošalji "Šta čini naš život..." na Facebook Pošalji "Šta čini naš život..." na Google Pošalji "Šta čini naš život..." na My Yahoo! Pošalji "Šta čini naš život..." na Live Pošalji "Šta čini naš život..." na MySpace Pošalji "Šta čini naš život..." na Twitter Pošalji "Šta čini naš život..." na Digg Pošalji "Šta čini naš život..." na del.icio.us

Oznake: pošalica, šala, slana
Kategorije
razmisljanje

Komentari

 1. lejla.al.dbuni (avatar)
  Divno,Pely..bas opusta!
 2. Say it right (avatar)
 3. pely (avatar)
  Drago mi je da vam se dopalo razmišljanje
 4. gagili48 (avatar)
 5. DUNJA W (avatar)
  Izmamila si mi osmeh na lice u ovom kisnim danu...