* * *LJ - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

* * * * * nl

* * *LJ

Oceni ovaj blog


Ovo već može ... muzika je čaroban okidač real dožovljaj .... pobuđuje najdivnije trenutke u vremenu spiralom oko srca ispisane , večno na čuvanje predate...muzika, bajkovita koja vraća vreme u nazad, unapred i vodi čoveka / ženu u …... Ko kaže da ne postoji način da se poseti budućnost i prošlost u trenutku sadašnjosti!?
More, talasi, muškarac i žena, pogleda upletenih , rukama drhtavim dotiču svemir u razbuktaloj duši ...

...i odvija se čitav život , zvezde padaju, osvetljavjući bljesak pogleda ...zov ljubavi...talasi penušavo raznose upamćenu ljubav na žalu...i šumeći je raznose po obalama beskraja, šume, danonoćno ponavljaju priču o njoj, ljubavi u praskozorju rođenoj u kapi rose sa znojem pomešane. Najbolje ih razumeju ribarima u osami na pučini i po koji šetač bosonogi na obali. Talasi u zagrljau stene, šapat u glasan huk smelo ljubav opevaše, rođenje ljubavi proslaviše, da se ne zaboravi.

....Razbijeni talasi kao vartomet na nebu , u maglu pretvoren, na hiljade magličastih delova razbijen radosno se vraća svome tvorcu, sinjem moru.
…. Gotovo, probudi se pely kraj muzike, čarolija nestaje, sećanje u spiralu na srcu ostaje, a ja sa smeškom u polusnu rukom po jastuku čupavu glavu tražim ....

Pošalji "* * *LJ" na Facebook Pošalji "* * *LJ" na Google Pošalji "* * *LJ" na My Yahoo! Pošalji "* * *LJ" na Live Pošalji "* * *LJ" na MySpace Pošalji "* * *LJ" na Twitter Pošalji "* * *LJ" na Digg Pošalji "* * *LJ" na del.icio.us

Ažurirano 21.06.2009. u 23:02, autor: pely (e)

Kategorije
nešto lično

Komentari

  1. gagili48 (avatar)
    pely
  2. pely (avatar)
    Hvala gagili