Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Misli jos jedne u nizu...

Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight

Oceni ovaj blog
Dosadni dani smenjivali su se u ritmu svakodnevnice. Znao je napamet svaki kamen na potezu od stana do posla. Kraljevic Zemlje iza Ogledala je uglavnom provodio dane mislecu na macku lutalicu koja mu se izmigoljila.. Posle svega je samo ostao trag njenih zensko - mackastih sitnica u jednom stanu.. Odakle su vidi ceo Dunav i nebo nad Beogradom.. Uzareno, cinilo mu se danima..
Ostao je bez Alise, nju mu je poklonio slucaj..
I sada je djavo dosao po svoje zbog te srece kratkotrajne i uspavljujuce.. Predosecao je da ce mu se to desiti..
Kao izmoreni moreplovac , koji iako se ne vidi nigde , oseca kopno.. moze gotovo da mu dotakne obrise u daljini horizonta.. bio je upleten u neki haoticni polozaj, kome, i pored toga sto je znao uzrok, dijagnozu i lecenje, sustinski nije mogao nista.. Jer cinilo mu se.. Iako mlada Alisa je starija od razuma.. I vrtlog njenih opsena u koji ga je uplela..


Bio je kisni jun u Beogradu.. Alisa je tog jutra dugo cesljala svoju kosu pred ogledalom.. Vratila se u Zemlju ispred Ogledala.. Refleksija njenih misli u sudaru sa vlasnicom istih.. Desio se gotvo Veliki Prasak! BIg bang!!!
Iz Alise je potekla bujica reci.. i ona opet pise blog...

Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na Facebook Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na Google Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na My Yahoo! Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na Live Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na MySpace Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na Twitter Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na Digg Pošalji "Ispovesti Alise.. ili confessions after midnight" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Brajan Koen (avatar)
    fleka, fleka, flekica
    i žuta pidžamica
  2. Brajan Koen (avatar)
    O, Božana, ugodna ti noć draga