Lepše je besplatno - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

sve ono je sve ovo, a sve ovo je moje...

Lepše je besplatno

Oceni ovaj blog
Naravno da nemam para koliko želim. Naravno.
Zato tražim krivine, da budem pametna i iskusna za male pare.
Nisam otkrila ništa novo, ali ako odete do Kolarca minut pre koncerta, ulazite za dž. Čak može da se bira - balkon ili parter. Ej, malo li je?
Sedeli smo danas u trećem redu, a Božidar Đelić u petom
I to mi fri, a on platio.
Ko je blesav?
Ko je, doduše, student?

Narodno pozorište ima kartu za treći balkon koja košta 50din, i to u toku prvog čina zapamtiš sedište koje ćeš na pauzi da zaposedneš. Po mogućstvu - parter.

Tako planiram i dalje.
A o koje mrvice kulture se vi grebete?
Znate li nešto što ja ne znam?

Pošalji "Lepše je besplatno" na Facebook Pošalji "Lepše je besplatno" na Google Pošalji "Lepše je besplatno" na My Yahoo! Pošalji "Lepše je besplatno" na Live Pošalji "Lepše je besplatno" na MySpace Pošalji "Lepše je besplatno" na Twitter Pošalji "Lepše je besplatno" na Digg Pošalji "Lepše je besplatno" na del.icio.us

Kategorije
lebenslust

Komentari

 1. Revolveras (avatar)
  Znamo. I necemo da ti kazemo.
 2. Ines1864 (avatar)
  Iskreno, meni malo bzvz da se grebem u pozorištu....mada znam kako bi moglo i kako su neke moje drugarice ulazile (otrcane fore, pretvaranje da su studenti akademije)....nekako uvek imam potrebu da platim. Dobro, nisam baš freak da ne iskoristim studentski popust, ali znam koliko su glumci uložili rada i truda u svoju predstavu i nekako bih se osećala šugavo da se provlačim .
  Doduše, mislim da su u NS karte mnogo jeftinije nego u Bg...recimo, ja najčešće gledam predstave koje se daju na kamernoj sceni (volim je zato što je tamo jako intimna atmosfera, a i zato što idem na sve predstave pozorišne trupe ''Duplo dno'', a one su najčešće postavljene na kamernoj sceni), i recimo karta je prošle sezone (ove još, priznajem, nisam bila) koštala 210 dinara sa indeksom, što i nije preskupo s obzirom na to da sam ja išla oko 2 puta mesečno, a ne izlazim previše u kafiće i sl, pa mi 420 dinara mesečno nije mnogo uopšte....Klasičnu muziku ne volim tako da nisam išla baš na puno koncerata i tu ne znam fore...
 3. LePiaf (avatar)
  Da, i meni je malo neprijatno da se ciganim igde, osim u sluchaju kad je cena bash prebudzhena.
  Kad su kultura&umetnost u pitanju, taj novac koji dam shvatam vishe kao ulaganje nego kao troshak.
 4. guitarrr_babe (avatar)
  na ulazu nikad nema nadvlačenja niti nekog osećanja da se ciganišeš sa ljudima koji gledaju karte. svi znaju za ovo i vrlo ljubazno puštaju unutra.
 5. BigZexy2000 (avatar)
  vidi se da si provincijalka
 6. Ines1864 (avatar)
  na ulazu nikad nema nadvlačenja niti nekog osećanja da se ciganišeš sa ljudima koji gledaju karte. svi znaju za ovo i vrlo ljubazno puštaju unutra.
  Nije tu fora u nekom očiglednom ciganisanju, niti u otvorenom nadvlačenju, fora je u tome što bih se JA osećala loše što se grbavim i ne dajem pare za nečiji trud i za pravu umetnost.
  Baš me briga za osećaj čike sa vrata.
  A već, recimo, kod ulaska u neki klub gde se ulaz naplaćuje (a ima puno takvih gde treba da platiš samo da bi ušao ), tu bih mogla i da se cenkam ...mislim, to je čisti surovi biznis i tu nemam neki osećaj poštovanja prema onom ko je odredio naplaćivanje ulaza, za razliku od pozorišta gde vidim uloženu emociju i imam potrebu da tako nešto i nagradim.