Cenzura... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

BigZexy2000

Cenzura...

Oceni ovaj blog
U našoj kafani pojavila se nova konobarica. Mlada. Nekih 20-ak godina. Zvala se Marija. Iako i nije bila lepa, bila je dovoljno mlada i lepo građena da četiri pijana tridesetogodišnjaka zabalave nad njom kao deca nad čokolinom. U kafani se više nisu čuli Ceca, Nino i bratija. Počeli su neki novi zvuci. Jedna melodija mi je ostala u sećanju...
’’But I feel Im growing older, and the songs that I have sung
Echo in the distance, like the sound of a windmill goin round
I guess Ill always be a soldier of fortune’’
Stari dobri Deep purple. Kako sam ja bio stalan gost u kafani i ostajao još neko vreme pošto bi se moje društvo razišlo, sve češće bi sedela za mojim stolom. Razgovarali bi o muzici, o svemu. Postala je moje rame za plakanje, neko kome bih mogao poveriti sve nevolje ovoga sveta koje su me snašle. A onda jednog dana, umesto uobičajenog rogatog piva dobio sam tonik. Ja sam zaprepašćeno pogledao u nju, a svi za stolom u mene.
- Ali, ja nisam tražio...
- Što si tražio, to si i dobio i nemoj više da mi kukaš... – presekla me je u pola rečenice sa zagonetnim smeškom na licu.
Drugovi su mi se podrugljivo nasmejali.
- E druže moj, postao si toliki alkos da više ni konobarica neće da ti da piće. – prokomentarisao je neko, propraćen glasnim smehom.
Tura za turom, i ja sam bio sve trezniji u društvu sve pijanijih ljudi. Društvo se polako razišlo, a ona zaključa kafanu, pogasi svetla i sedne za moj sto. Slabo svetlo ulične rasvete koje se probijalo kroz prljave kafanske zavese obasjavalo je njenu dugu plavu kosu.
- Eto vidiš. Zar nije ovako lepše? – pitala me.
- Pa i nije.
Opkorači me i sedne mi u krilo. Njene usne bile su na centimetar od mojih.
- Jesi li siguran?
- P-p-pa i n-n-n-nisam.
Prislonila je svoje usne, meke i tople na moje. Ljubila me prvo nežno i plašljivo, a onda sve strastvenije i žešće. Njen vlažni jezik je palio sve u meni. Raskopčao sam joj košulju. Njene male čvrste grudi gledale su u mene. Osetio sam nešto što nikad nisam. A onda se odmakla. Okrenula se i zakopčala.
- Ne. Ne još. Još nisam spremna.
U meni je sve gorelo. Razumeo sam je. I sve je bilo u redu.
Ali već idućeg dana je bilo sve drugačije... I idućeg... I idućeg...
Ali to ne smem da pišem. Cenzura, ***...

Pošalji "Cenzura..." na Facebook Pošalji "Cenzura..." na Google Pošalji "Cenzura..." na My Yahoo! Pošalji "Cenzura..." na Live Pošalji "Cenzura..." na MySpace Pošalji "Cenzura..." na Twitter Pošalji "Cenzura..." na Digg Pošalji "Cenzura..." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. lejla.al.dbuni (avatar)
  Nema potrebe za cenzurom,BigZexy..Svi imamo dovoljno maste(a i iskustva,he,he..),da zamislimo nastavak ove price..
  Samo ti uzivaj u zivotu,brzo prolazi on..
 2. BigZexy2000 (avatar)
  draga moja lejla, nastavak cu napisati, ali mislim da nije ni mallo onakav kakvim ga zamisljas...
  u svakom slucaju hvala na komentaru...
  btw, uzivanje u zivotu znaci ... ?