Pčela se pretvara u truta - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

onisifor

Pčela se pretvara u truta

Oceni ovaj blog
Pčela je stvorenje koje je bar u jednome veoma slična čoveku: brine se za budućnost. U dobra vremena radi za zle dane, leti za zimu. Ali uzmite košnicu i premestite je u tropske krajeve, gde cele godine cveta cveće. Tamo se događa nešto što će svakoga, ko to prvi put čuje, i te kako iznenaditi. Pčele prestanu raditi, više ne proizvode med. To i nije potrebno jer im ne preti vreme u kojem nema cveta. Kad nema briga za zimu, nema ni meda.
Dajte ljudima neku brigu i oni se pokrenu. U njima se bude moralne ili stvaralačke snage i oni nešto preduzimaju. Ne vredi mlade ostaviti da rastu u blagostanju i osloboditi ih svega što služi za razvitak i korišćenje njihove snage otpora. Stalno obilje sredstava i hrane pretvara ljude u trutove.

Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na Facebook Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na Google Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na My Yahoo! Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na Live Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na MySpace Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na Twitter Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na Digg Pošalji "Pčela se pretvara u truta" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. gagili48 (avatar)
  Bas tako...
 2. izabel (avatar)
  sustina,srz....bravo
 3. onisifor (avatar)
  Drago mi je što ti se sviđa, Izabel. Znači, ipak je vredelo moje sakupljanje ovih pričica.
 4. izabel (avatar)
  naravno da je vredelo...poucno vrlo....samo napred!