USPOMENE JEDNE LUJKE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

širom zatvorenih očiju

USPOMENE JEDNE LUJKE

Oceni ovaj blog
Ne secam se gde smo se i kako upoznali,niti se secam njegovog imena vise,ali se lepo secam dogadjaja tokom zajednickog rucka..
Sedeli mi kod "Tri sesira" i jeli neku teletinu od goveceta..pricali,drzali se za ruke i uopste trosili vreme kao sav ostali pametni svet.
Odjedanput se vrata sa treskom otvorise i unutra kao vihor upade jedna unezverena gospodjica..bleda kao avet.Zurno pridje nasem stolu i poce da recituje:
"A,tu li si..,rdjo nad rdjama?
a,tu li si..fufo belosvetska?"
Ja prvo pomislim da ona to meni nesto servira,i taman odlucim da je debelo odalamim,al` primetim da se ona obraca mom kavaljeru..Nastavlja ona da mu melje,sve crnje i gore,pominje mu oca,majku i blize rodjake,a iz ociju joj sevaju munje i gromovi.
Badza je gleda ravnodusno,ladan k`o santa,samo s vremena na vreme,gucne malo vina i nastavlja da mirno slusa monolog blede gospodjice.
Kada se osetilo da joj ponestaju psovke,frajer ustade i svojski joj opali sljagu,da gospodjicino lice obasja rumeni kolorit.
Kelneri koji su sve to do sada mirno pratili,odjednom povikase"Bravo!" i zapljeskase,a zajapurena devojka se stidljivo pokloni i sede za nas sto.
Ja nikako da dodjem sebi od cudjenja!
A onda mi tip sve to lepo objasni:bleda gospodjica je njegova devojka i ovo je bila njena generalna proba teksta za prijemni ispit sutra,na Pozorisnoj Akademiji. Htela da se uveri koliko moze da se uzivi u ulogu ljubomorne zene..
Ne znam da li je ikada postala glumica,ali znam da je mogla da bude sjajna dublerka..jer takve batine i one bi tesko podnele.

Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na Facebook Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na Google Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na My Yahoo! Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na Live Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na MySpace Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na Twitter Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na Digg Pošalji "USPOMENE JEDNE LUJKE" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. lider (avatar)
    Primiše li je?
  2. Sonja9896 (avatar)
    Ja bih je verovatno vec na pocetku dobro izudarala!