Nove uši - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

onisifor

Nove uši

Oceni ovaj blog
Otac i majka su teško prihvatili vest kako je njihova tek rođena beba skoro sasvim zdrava. “Skoro sasvim” značilo je da novorođenče nije imalo uši. Lekari su roditelje tešili tvrdnjom da će se problem lako rešiti čim dete odraste i nađe se prikladan davalac.
Vreme školovanja za dečaka je bilo vrlo teško. Često je kući dolazio uplakan zbog ismejavanja, dobacivanja i čudnih pogleda vršnjaka. No, vremenom se privikao na svoj nedostatak, te postao najbolji učenik. Zatim je otišao u daleki grad na studije.
A onda, jednoga dana, dobio je pismo: “Dragi sine. Imam radosnu vest za tebe. Mama i ja smo pronašli davaoca. Dogovorili smo operaciju za vreme tvojih letnjih praznika. Volimo te.”
Mladić se presrećan, nakon uspele opreacije i kraćeg oporavka, vratio na fakultet. A njegove su uši bile prelepe. Diplomirao je kao najbolji u svojoj klasi i dobio posao na drugom kraju države. Redovno se javljao roditeljima, zahvaljujući im što su mu pružili šansu za karijeru koja je mnogo obećavala. A onda je stigao očev telegram: "Mama je doživela srčani udar. Dođi brzo kući."
Iako je došao prvim letom, majka je već izdahnula. Otac ga je odveo do maminog odra, nežno podigao njenu kosu i tek je tada sin video kako njegova majka nije imala ni jedno uvo.

Pošalji "Nove uši" na Facebook Pošalji "Nove uši" na Google Pošalji "Nove uši" na My Yahoo! Pošalji "Nove uši" na Live Pošalji "Nove uši" na MySpace Pošalji "Nove uši" na Twitter Pošalji "Nove uši" na Digg Pošalji "Nove uši" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. izabel (avatar)
    ma ko bi drugi vec MAMA.......cuvajte je i volite je ljudi dok je imate!
    niko vas ne voli toliko i niko vam nije veci prijatelj.
    Strasno je sto to shvatite tek onda kad je izgubite.....
    Ažurirano 22.05.2009. u 23:37, autor: izabel