O molitvi - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

veka86

O molitvi

Oceni ovaj blog
Neukalupljene molitve, neskladne neprekidnih misli, sacinjene od vike i uzdaha,nakvasene suzama - to su molitve koje osvajaju nebo . Molitve koje u svojoj slabosti nemozes ni izgovoriti, vapaji skoro neiskazani , molitve pri kojima zamuckujes,koje savijaju tvoja ledja- to su divne molitve koje dopiru do bozijeg uha.

Molitva je najkraci put do Boga i kroz nju uspostavljamo licnu povezanost sa njime.Molitva je trazenje i primanje; trazenje sve dok se neprimi blagoslov, dok se nedobije uverenje da Bog cuje i dok se nedozivi da je njegova sveta prisutnost tu.Nisu toliko bitne reci koje govorimo, koliko unutrasnji stav srca koji Bog poznaje.

Zar ne razumes?
Otac te nedocekuje radosno zato sto si se jako trudijo,zato sto si se temeljno ispovedio ili zato sto si duhovno napredovao.Nedocekuje te radosno zato sto imas nesto nasta si jako ponosan.On te ceka radosno zato sto je NJEGOV SIN UMRO ZA TEBE.On cezne da te previje na grudi i negove ruke ceznu da te zagrle.Hristova smrt je omogucila ocu da uradi ono sto je tako dugo zeleo.Dakle, dodji slobodno - pokropljen krvlju.Dozvoli mu da te privije na svoje ocinske grudi , dok njegove tople suze peru tvoje telo.

Pošalji "O molitvi" na Facebook Pošalji "O molitvi" na Google Pošalji "O molitvi" na My Yahoo! Pošalji "O molitvi" na Live Pošalji "O molitvi" na MySpace Pošalji "O molitvi" na Twitter Pošalji "O molitvi" na Digg Pošalji "O molitvi" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. ^DraGaNa^ (avatar)
    Nije bitno znati molitvu od reci do reci.Nije sustina u tome.Bitno je moliti se iz srca,iz duse.Tada ce te Gospod Bog cuti.Budi iskren prema sebi,prema drugima,prema Gospodu Bogu.Laz prvo krece od lazi prema sebi samom.Toliko od mene
  2. veka86 (avatar)
    potpuno se slazem