Sukob ribolovaca i kormorana... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

gogi063

Sukob ribolovaca i kormorana...

Oceni ovaj blog
[QUOTE=Lomnica_city;8936910]Ha.......ha.......ha!!Sarkazam vam je bas na mestu,znaci kad su vec tu neka su,sto bi ih iko dirao,ajmo onda po vasoj logici da ostavimo na miru i cverglane,pa oni jadni samo zele da zive,isto vazi i za suncice,amurske spavace... zive duse sto da ih diramo,sta ima veze sto im je ikra drugih vrsta glavna hrana,sta ima veze sto se mnoze XX puta brze nego zecevi,ostavimo ih na miru nek se sire i dalje,kao i kormorani... obrisite temu!!
Pozdrav :cool:[/QUOTE]
MA GLEDAO SAM LJUDI JESENAS KAKO JEDAN KORMORAN NA DVADESETAK METARA OD MENE TJ. OD MESTA PECANJA ZA NEKIH POLA SATA ULOVIO I POJEO 5 BABUSKE , OD PRILIKE 300 - 500 gr . JA I MOJ KOLEGA SMO BILI FRAPIRANI KAKO JE MOGAO DA GUTA ONOLIKE KOMADE. MOJE LICNO MISLJENJE JE DA TREBA DA SE PREDUZMU MERE U CILJU SMANJENJA OVIH PTICA BAR ZA 50%,NISAM ZATO DA SE 100% UNISTE.RIBLJI FOND SE SMANJUJE ,TREBA RAZMISLJATI O TOME.

Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na Facebook Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na Google Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na My Yahoo! Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na Live Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na MySpace Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na Twitter Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na Digg Pošalji "Sukob ribolovaca i kormorana..." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari