imunitet - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Nesanica

imunitet

Oceni ovaj blog
Do pada imuniteta dolazi usled nepravilnog nacina zivota.A to znaci vase telo je najbolji lekar ono vam uvek kaze sta treba da radite samo treba da budete pazljivi i da slusate ,on reauguje na promene u organizmu i kaze "preterali ste "sada treba da obratite paznju i da promenite nacin zivota u protivnom dolazi do pada imuniteta sto je naravno jedan od signala da treba nesto preduzeti.Ukoliko se oglusite i nastavite sa dosadasnjim nacinim zivota ono se opet ljuti i reaguje na jos grublji nacin,pokusava da vam da do znanja da treba hitno nesto uraditi inace ce biti kasno.
Da se sve ovo nebi dogodilo promenite prvo naci misljenja o sebi i o svom telu.Ono je tu da vam sluzi a vi ste tu da ga slusate. bavite se fizickim aktivnostima ako nemozete nekim sportom,preporucujem Yogu u kombinaciji sa masazom http://miliczoran.wordpress.com/ Sto vise setnje po cistom vazduhu u prirodi.Za kratko vreme cete primetiti kako vam se vraca snaga i kako se bolje osecate.Zaboravicete na sve probleme koje vas muce i bicete zadovoljni i srecni!

Pošalji "imunitet" na Facebook Pošalji "imunitet" na Google Pošalji "imunitet" na My Yahoo! Pošalji "imunitet" na Live Pošalji "imunitet" na MySpace Pošalji "imunitet" na Twitter Pošalji "imunitet" na Digg Pošalji "imunitet" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari