ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Koschei.Besmertnii

ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!

Oceni ovaj blog
Србија је држава нешто мања од Јужне Каролине, која је независност добила 2006, у којој можете лако умрети од неке опаке болештине. То је земља коју потресају и чести и опасни земљотреси!Овако је представљена Србија на сајту "ЦИА Фектбук", који даје основне информације о свим земљама света, њиховој историји, географији, економији и политици.

На истом сајту стоји и да је Централна обавештајна агенција ЦИА "независна агенција америчке владе, чији је циљ да влади пружи оперативне податке за безбедност земље".

Уредници сајта били су, с друге стране, прилично ажурни када је Косово прогласило независност, па су муњевитом брзином направили сајт о "Републици Косово", чију историју прате од средњег века. Историја Србије за ЦИА почиње пак тек 2006. године. Нигде нема Немањића, нема ни речи о Бечком конгресу. Они који пожеле да дођу у Србију, на основу информација ЦИА, могу закључити да наша историја почиње од Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца 1918. године, те да је Србија постала самостална држава тек 5. јуна 2006?!


Кад је историја Србије у питању, ЦИА је америчким грађанима нацистичку окупацију земље у Другом светском рату приказала готово са симпатијама, јер су, како стоји у презентацији, различите "парамилитарне банде водиле оружану побуну против окупације, притом се и међусобно сукобљавајући!"


Што се модерне Србије тиче, она је приказана као земља опасна по живот у којој постоји "средњи ниво ризика од инфективних болести" и то бактеријске дијареје, хепатитиса А, и конго-кримске хеморалгичне грознице?!

Такође, помиње се и птичји грип, те се америчким грађанима саветује да, кад су у Србији, не дирају птице!

Врхунац глупости које се на овом сајту могу прочитати јесте да су од природних непогода које погађају нашу земљу најзначајнији "деструктивни земљотреси"?!


Кад је дрога у питању, Србија је према овом сајту, засенила и саму Колумбију. Посебно је истакнут "пут дроге преко кога хероин из југоисточне Азије долази до Западне Европе". Занимљиво је и да кад је реч о презентацији Косова нема ни речи о трговини наркотицима!

Ипак, на сајту ЦИА могу се наћи и самокритични тонови, бар кад је реч о економији наше земље.

Осим Слободана Милошевића, који је, како се каже, главни кривац за лоше стање економије, ЦИА преузима део кривице за то, јер каже да је "НАТО бомбардовање 1999. толико је оштетило инфрастурктуру и индустрију да је економија преполовљена у односу на стање 1990-те".

Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na Facebook Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na Google Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na My Yahoo! Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na Live Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na MySpace Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na Twitter Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na Digg Pošalji "ЦИА - ВОДИЧ ЗА СРБИЈУ!" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari