O VERI POBEDONOSNOJ - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

aleksandar v

O VERI POBEDONOSNOJ

Oceni ovaj blog
Nemoj nikada ni pomisliti,da te Bog ne čuje,kada mu se moliš.On čuje naše misli kao što mi čujemo glasove i reči jedan drugoga.A ako ti ne čini odmah po molitvi,to je ili zato što mu se nedostojno moliš,ili zato što išteš nešto što će ti biti pogubno,ili pak zato što On po mudrosti svojoj odlaže ispunjenje tvoje molbe do podesnijeg trenutka.
Otac Jovan Kronštatski piše:"Kao što mi kroz električni telegraf brzo opštimo s licima,udaljenim od nas ,tako kroz živu veru,kao kroz kakav telegraf ,mi brzo opštimo s Bogom,s andjelima i svetiteljima.
Pusti po telegrafu vere molbu svoju k Bogu ili svetiteljima i odmah ćeš dobiti odgovor."
I opet na drugom mestu piše:" Bog i stvoreni duhovi i duše usopših i živih ljudi- to su bića mislena,a misao je brza i nekako svuda prisutna.Pomisli od sveg srca o njima,i oni će ti biti prisutni,i to Bog svagda neophodno,a ostali po daru i vlasti Božijoj."

VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIC

Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na Facebook Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na Google Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na My Yahoo! Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na Live Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na MySpace Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na Twitter Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na Digg Pošalji "O VERI POBEDONOSNOJ" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Fiamma (avatar)
    Može li link?