ekonomska kriza kao cistiliste - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Миле саКлисе

ekonomska kriza kao cistiliste

Oceni ovaj blog
Citat Original postavio pinki borac Pogledaj poruku
Ја сам из саване дошао у Србију и не идем нигде ,па мислиш да си објективнија од мене?
Криза или како значи на грчком суд Божији(неко је овде написао) је одавно код нас ,у прошлих пар година новац који је пристизао у Србију од приватизације ,донација,кредита,пореза царина је потрошен. Протеран је кроз плате.(дебело црево) и није се нико питао као стандард у земљи без производње расте тим темпом .Шта ће се десити па вратићемо се на ниво стандарда који наша економија може да нам пружи.А то је господо далеко испод садашњег,не желим да улазим у дискусију ко је крив за ситуацију али је тако и да се није десила СЕКА у Србији би дошло до кризе и пада стандарда.
Паре смо појели и попили ,потрошили на телевизоре и шпорете,привреда и економија пуцају ,остаје нам сива економија и вратисмо се у вама мрске 90.
8,3.2009

Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na Facebook Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na Google Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na My Yahoo! Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na Live Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na MySpace Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na Twitter Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na Digg Pošalji "ekonomska kriza kao cistiliste" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari