nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

ljeshko

nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno

Oceni ovaj blog
Lako je sa zivotinjama.Ne mozes ocekivati od lava zatocenog bez hrane da te ne pojede cim ga oslobodis,iako si mu upravo spasio zivot.On ne zna za sazaljenje,zahvalnost ili obzir.Vidi hranu,gladan je,jede-logican sled stvari.Ljudi se ponose svojom inteligencijom,civilizovanoscu...Ja jos uviek smatram da je civilizacija sistem pravila koja obezbjedjuju opstanak slabijih,stiteci ih od jacih i boljih.Evolucija je proslost,sada idemo unazad!

Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na Facebook Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na Google Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na My Yahoo! Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na Live Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na MySpace Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na Twitter Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na Digg Pošalji "nijedno dobro djelo ne prodje nekaznjeno" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. KNUT (avatar)
  Pa i to je onda evolucija, samo u suprotnom smeru. Ok, lupam, evolucija ide napred, a civilizacija je "dobrovoljno udruženje ljudskih jediniki u određenu komunu sa ciljem prežvljavanja i opstanka". Niko te ne tera da živiš u civilizaciji, a i uvek možeš promeniti oblik civilizacije u kojoj živiš, samo svrati do najbliže ambasade.
 2. REVELIN (avatar)
  Istina......ali bez obzira na nju,dobro je put ka
  Bogu...ili bozanskom u coveku.....moze biti....
  a ne mora.....mada....
 3. ljeshko (avatar)
  Tacno,za onog ko tezi bozanskom,apsolutnom dobru...Neka hvala,ja ipak preferiram "Nista ljudsko nie mi strano"...
 4. REVELIN (avatar)
  Ni meni...zato me ni ne iznenadjuje da je sve napisano.....istina.
 5. ljeshko (avatar)
  Primio k srcu:-))))