Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Миле саКлисе

Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?

Oceni ovaj blog
Citat Original postavio pinki borac Pogledaj poruku
Али те мантре немају везе са идеологијом или принципима којима се треба водити у политици,у суштини нигде у западном свету не постоји идеологија као јасан правац политике све се своди на пуко долажење на власт ради испуњења материјалних потреба једне или друге групације иза којих стоје исти људи који каналишу понашање оних који се дочепају власти у интересу сопствених економско циљева.
Ислам и у опште друштва која у себи имају јасну црту идеје (принципа) која се не своди на материјалистичко друштво потрошача постају опасни по тиранију глобализације и њену мантру СТАНДАРД .
Тако да једина шанса опсатанка света је у минимализацији утицаја капитала и тајних центара моћи.
Значи Кинески модел Једнопаријски а вишеекономски систем друштвеног уређења или теократија исламских држава су једини модели који могу сачувати друштво људи од самоуништења.
23.02.2009

Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na Facebook Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na Google Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na My Yahoo! Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na Live Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na MySpace Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na Twitter Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na Digg Pošalji "Naša aktuelna politika... KAMEN SPOTICANJA?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari