Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Misli jos jedne u nizu...

Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj

Oceni ovaj blog
Kao u ogledalu.. I jedan pogled ispod obrva koji me vreba iz mraka..
I onaj momenat kada su se srela dva univerzuma..
Moj i njegov..
Venus- Boginja ljubavi, Venera.. Naizgled krhka i nezna .. Sa vragolastim pogledom poput balerina..I osmehom kao devojcica. Samo prividno mocna i okrutna boginja, koja deli ljubav .. Savrseno neodoljiva i sa izvesnom dozom erosa u sebi i neceg divljeg i opasnog.. Kazu da je ljubav prljavi ples, a ona je svoju pomalo instiktivnu i senzualnu stranu izbacila u prvi plan..Ipak je ona Boginja ljubavi.. Svima je podelila istu sem sebi.. Do skoro..
I on...
Mars- Alfa muzjak.. Bog rata koji osvaja hladno srce naizged okrutne boginje zeljne ljubavi..Od svih bitki ova je bila najteza. Trebalo je oterati crne misli koje su se nadvile nad svetom male boginje.. I oblake..
Neodoljiv i savrsen u svojoj neodoljivost , perfektno poznavajuci mape Venerinog uma i tela .. Uselio se u lavirnt njenih osecanja.. Pomesane ljubomore koju Boginja reflektuje kroz strast i ljubav. Mozda opsesija i pozuda, ko zna ?
Vreme ce pokazati.. Za sada je bitna samo snaga misli i inspiracija koju donosi jedan pogled i neciji glas.. I neki novi redovi koji se spontano ispisuju .. I ogledalo koje pokazuje osmeh. I jutra u kojima Venera veruje nekom i sto je najvaznije sebi..
A legenda o ljubavi dva savrsena bozanska bica rusi sve vremenske okvire.. ostaje prekrivena velom tajne i misterioznosti kao i sami oni...

Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na Facebook Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na Google Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na My Yahoo! Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na Live Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na MySpace Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na Twitter Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na Digg Pošalji "Iskrivljena slika realnosti...i Venus u njoj" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. gagili48 (avatar)
    vrlo interesantna vizija ljubavi...