Reizbor - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

srna4

Reizbor

Oceni ovaj blog
Kada sam bila dobra i mlada i poverljiva i puna nada, nekada pre , narod je tek poceo da se meskolji pod teretom nedolicnog zivota , pa se setio i nacina da to pokaze, setio se peticija. Svaki dan su se potpisivale neke petiicije. Sakupljaci peticija su vas presretali dok setate, dok cekate red na kasi, kod lekara, zvonili vam na kucna vrata ! I moderno i trendi i full bilo je potpisivanje peticija !
I secam se , najzabavnija mi je bila peticija da se zakonom propise obavezan reizbor .... bracnog druga ! Da, da , dragi moji, reizbor bracnog druga na svakih cetiri godine , s nemogucnoscu da se mandat dodeli istoj osobi vise od dva puta !
Radi eventualnosti da je vise kandidata zainteresovano za jedno mesto, predvidjeno je formirajnje liste cekanja , pa onda po princiou ko da vise , zdrava konkurencija ... Deca da se vaspitavaju da ce uvek imati mamu i tatu, nebitno u kojem sastavu, ali ce funkcije uvek biti popunjene i deca namirena !
Cesto se pitam, da li bi smo bili srecniji da je i ova peticija dobila zakonski osnov !

Pošalji "Reizbor" na Facebook Pošalji "Reizbor" na Google Pošalji "Reizbor" na My Yahoo! Pošalji "Reizbor" na Live Pošalji "Reizbor" na MySpace Pošalji "Reizbor" na Twitter Pošalji "Reizbor" na Digg Pošalji "Reizbor" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. likvidator(raul) (avatar)
    tebi niko ne brani da menjaš kandidate, ni po kakvim principima, već po sopstvenom nahođenju
  2. srna4 (avatar)
    Hvala na savetu, nikada se ne bih setila !
    Ipak, nije u tome poenta .