Обрисани пост упућен Шиптарима: - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Koschei.Besmertnii

Обрисани пост упућен Шиптарима:

Oceni ovaj blog
Шта је сада?

Опет тишина, браните се, дајте ваше аргументе!

Сунце ли вам је6ем калаисано, па зар мислите да су баш сви Срби кратког памћења?
Па зар мислите да ја не знам ко сте?
Дошли сте на Балкан из неке Азијске припиздине и сада ми продајете неку памет и неку историјску правду!

Куш бре и м`рш у рупу, боље да ћутите него да булазните, па чија бре гробља и црквишта преоравате сада?
Трагове чије културе? Ваше? Па каква је то ваша баштина на Космету, је ли? Па јесам ли вам онолико пута постовао да када су Турци дошли у Рашку и на Космет 1450. да ниједне шиптарске куће није било. А? То не знате?
И не знате да сте спалили Богородицу Љевишку која је стара 1100 година, која када је изграђена то твоје племе није знало ни за ватру него сте јели живо месо!
Па зар мислиш да сам ја заборавио како сте 1915. убијали старце - трећепозивце који су заостајали у колони која се повлачила према Крфу. Ти старци су од војне опреме дужили само шињел, опасач и пушку, и то сте им све отимали и онако немоћне убијали!
Па коју ти мени памет просипаш, Мусолинијев савезниче?
Протерали сте Србе у 2. светском рату са Космета, а онда су ваши Џавиди и Деве издејствовали декрет којим се забрањује повратак избеглим на своја имања (сл. лист ФРЈ од 1. септ. 1945.).
Мислиш ли да сам заборавио све оне мученике попут Ђорђа Мартиновића или оне несрећнице из Прекала која децу у школу води са пушком о рамену?

Грешиш ако тако мислиш, и грешиш ако мислиш да ће моја деца заборавити, и грешиш ако мислиш да моји унуци и праунуци неће знати ништа... ја ћу оставити у аманет да свете свету српску земљу, кад год да за то дође време, па макар нас остало "за под једну шљиву", али, веруј ми ви ћете бити збрисани са лица земље!

АМИН!

Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na Facebook Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na Google Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na My Yahoo! Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na Live Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na MySpace Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na Twitter Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na Digg Pošalji "Обрисани пост упућен Шиптарима:" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. gost 23146 (avatar)
  Baš si vredan.Ja se ne trudim da bilo šta kažem licemernim skotovima,osim kad se zezam.Zapadnjaci imaju razrađene metode za te urođeničke i plemenske ''sisteme vrednosti''.Od odvaljivanja bubrega do streljanja,zavisno od starosnog doba.
 2. ja_bzzz (avatar)
  "Грешиш ако тако мислиш, и грешиш ако мислиш да ће моја деца заборавити, и грешиш ако мислиш да моји унуци и праунуци неће знати ништа... ја ћу оставити у аманет да свете свету српску земљу, кад год да за то дође време, па макар нас остало "за под једну шљиву", али, веруј ми ви ћете бити збрисани са лица земље!"

  bravo!
 3. Broken Brain (avatar)
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
  Car Dushan je njih pustio da chuvaju ovce na Kosovu, praktichno su bili robovi...