Vrteška - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Danjuška

Vrteška

Oceni ovaj blog
vrteška.jpg

Retko se viđa na tvom licu ta mešavina "ups" i "hahaha" i one najslađe radosti. Možda je i prvi put vidim. Nisam znala da umeš da budeš baš toliko divan. Centar si mog sveta, sve si najlepše moje ovozemaljsko. Baš zato što sa mnom gledaš u Nebo.

"Crkva Svetog Trifuna" – papirić s tvojim rukopisom mi stoji na stolu. Ko bi rekao da će se tog dana sve preokrenuti... i da ću nedugo potom ja čuti te tvoje čarobne reči i videti tu neobičnu, lepu, slatku, smešnu mešavinu.

Ne šališ se...? Ili da? Ili pola-pola? Ja sam sušta radost! Već vidim vrteške. Za početak jednu. Možda je čak i sama napravim po uputstvu. Vozićemo se na vrtešci sa zvezdicama, mesecom i možda ponekim vukom... pevaćemo uspavanke... ima li ičeg lepšeg?

Sve počinje da ima smisla, sve počinje da se uklapa. Dok god si ti srećan biću i ja.

Možda ću stvarno jednog dana napraviti ili kupiti tu vrtešku. I u nju će gledati dva oka koja sasvim liče na tvoja. A ja ću imati sve više i više parova očiju da ljubim. Daće Bog!

Pošalji "Vrteška" na Facebook Pošalji "Vrteška" na Google Pošalji "Vrteška" na My Yahoo! Pošalji "Vrteška" na Live Pošalji "Vrteška" na MySpace Pošalji "Vrteška" na Twitter Pošalji "Vrteška" na Digg Pošalji "Vrteška" na del.icio.us

Oznake: deca, ljubav, priča, radost, vera
Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Danjuška (avatar)
  2. Napast (avatar)